Gündem Haber Girişi : 25 Mayıs 2021 13:28

SERHAT CAN EŞ, " HODRİ MEYDAN" DEDİ

SERHAT CAN EŞ,
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Genel Başkanı Muharrem İnce’nin önceki gün partisinin genel merkezinde siyaset gündemine ilişkin yaptığı açıklamaları hatırlatarak “HODRİ MEYDAN” dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum’da kısa sürede Teşkilatlarının oluşması için hummalı çalışmalar sürdüren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, şuan itibariyle Merkez İki İlçe olmak üzere 7 İlçede Teşkilatlarının tamamlandığını, 11 İlçe de ise önümüzdeki günlerde teşkilat çalışmalarının tamamının hazır hale getirileceğini ve yarın seçim var denilirse Genel Başkanımızın belirttiği gibi Türkiye Genelinde 41 İlde olduğu gibi Erzurum’da tüm teşkilatlarımızla Erken Seçime Hazır Olduklarını belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin önceki gün siyaset gündemine dair yapmış olduğu değerlendirmeyi hatırlatan Serhat Can Eş, “Erken Seçim Olacaksa Biz Hazırız. Muhalefet Erken Seçimden kaçmaz. Biz her ne kadar Türkiye ölçeğinde muhalefet partisi olarak görülsek de şu kısa sürede gördük ki, Erzurum Ölçeğinde Ana Muhalefet Partisiyiz. Her ne kadar da yeni kurulmuş olsak da, henüz seçimlere katılma şartlarını sağlayamamış görülsek de o şartları sağlamak için gecemizi gündüzümüze katmış Ülkemizin 81 Vilayetinde yasanın bize getirdiği sınırlamaları aşmak için çalışıyoruz diye konuştu.

 

Demokrasinin önünü açmak lazım diyerek sözlerine devam eden Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, bütün siyasi partilere sesleniyoruz. Genel Başkanımız Sayın Muharrem İnce’nin de belirttiği gibi, Gelin Seçime Katılma Şartlarını kolaylaştıralım. Yani bizi sınırlamasınlar. Biz seçimden falan kaçmıyoruz. Ola ki baskın bir seçim kararı alındı. Bizim seçimlere girmememiz için çeşitli ayak oyunları düzenlendi. İki ay sonra seçim yapacağız denildi. Belki bizi hazırlıksız yakaladık diye düşünen ve sevinenler olabilir. İşte o zaman Belki Milletvekili listeleriyle değil de Bakanlar Kuruluyla 100 Bin İmza İle Milletimizin Karşısına Dikiliriz.

 

Genel Başkanımız sayın Muharrem İnce’nin Tüm Türkiye’ye yapmış olduğu şu seslenişi bizde Erzurum’dan yapıyoruz. Buyurun Hodri Meydan dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.