Politika Haber Girişi : 19 Nisan 2023 17:46

Serhat Can Eş: Bizim derdimiz bu milletin kurtuluşudur...

Serhat Can Eş: Bizim derdimiz bu milletin kurtuluşudur...
Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum Milletvekili adayı, Serhat Can Eş, " Biz yola çıkarken, şahsi ikbal peşinde olmadığımızı söylemiştik. Bizim derdimiz makam, mevki değil, bu milletin kurtuluşudur." dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhuriyet Halk Partisi'nin başarı için aylardır sahada çalışan milletvekili adayı Genç iş insanı Serhat Can Eş, " Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimden galip çıkabilmesi için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi. 

 

Palandöken bölgesinde açılan seçim irtibat ofisinin açılışı sonrasında basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Erzurum Milletvekili adayı Serhat Can Eş, "  Biz yola çıkarken, şahsi ikbal peşinde olmadığımızı söylemiştik. Bizim derdimiz makam, mevki değil, bu milletin kurtuluşudur, demiştik. Yine aynı inançtayız. Aday adayı olan bütün arkadaşlarımız bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek nitelikte arkadaşlarımızdı. Genel Merkezimizin takdiriyle bir liste oluştu. Bize düşen, kararlılığımızdan hiçbir taviz vermeden, bu inançla,  14 mayısa kadar sahada aktif bir biçimde gayret göstermektir. Elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi. 

 

Erzurumla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eş, " Bizim derdimiz, 20 yıldır söz verilip bitirileyemen, Söylemez Barajının tamamlanmasını sağlamak, bizim derdimiz, Palandöken'de 20 yıl önce söz verilen Tekman Tüneli'nin yapılmasını sağlamak, Bizim derdimiz, Dallı Kavak, Kırık tunellerin bitirilmesini sağlamak, Bizim derdimiz depremden hasar gören Kazım Karabekir Stadının yerine yeni stad yapılmasını sağlamak. Bizim derdimiz, Erzurumlu çocukların iyi eğitim almasını sağlamak, Bizim derdimiz gençlerimize istihdam sahaları odluşturmak. Bizim derdimiz yapıldıktan bir yıl sonra yıkılan 2. Organize Sanayi Bölgesinde devleti zarara uğratanlardan hesap sormak, orada mağdur olan iş insanlarının mağduriyetlerini gidermek, bizim derdimiz, SGK pirimlerini ödeyemen esnafın yükünü hafifletmek, bizim derdimiz her geçen gün eriyen Erzurum'da tersine göçü başlatmak. Bizim derdimiz, şehrin turizm potansiyellerini ön plana çıkararak, Erzurum'u turizm şehri yapmak. Bizim derdimiz, ürünü para etmediği için köyünü terk eden, büyükşehirlere göçerek, sefalet yaşayan köylümüzü, yaşadığı yerde memnun etmek. Bizin derdimiz Erzurum'u kalkınmış, müreffeh kılmak. 

 

Erzurum bu hükumetten alacaklıdır. Verdiği desteğin karşılığını hiçbir zaman almamıştır. Bu seçimde Dadaşlar iktidara bir ders verecek. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Genel Başkanımız Liderimiz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, milletvekilliği seçimlerinde de de onun kadrolarına oy vererek iktidara taşıyacak.Bizlerde bir nefer gibi 14 mayıs'a kadar nefesimiz yettiğince anlatacağız." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.