Gündem Haber Girişi : 16 Nisan 2014 23:25

Sekmen'den yatırım çağrısı...

Sekmen'den yatırım çağrısı...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e yönelik hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Dr. Adnan Arslan ile birlikte Başkan Sekmen'i ziyaret etti. Samimi bir atmosferde geçen ziyarette Vali Altıparmak ve beraberindekiler, Sekmen'e görevinde başarılar diledi. Altıparmak, "Sayın Başkan Sekmen'e yeni görevinde başarılar diliyorum. İnanıyorum ki İstanbul'da üç dönem belediye başkanlığı yapan Sayın Sekmen, Erzurum'da kalıcı ve kalkınmaya yönelik önemli projeleri hayata geçirecek. Kendisi halka hizmet noktasında güçlü bir azim ve kararlılığa sahip. Umuyorum ki şehrimiz diğer gelişmiş kentlerle rekabet edebilir bir hale gelerek, tıpkı geçmişte olduğu gibi Doğu'nun Paris'i olacak" diye konuştu. 
Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyledi. Sekmen, "Mutlaka hepimiz elimizi taşın altına koymalıyız. Basın camiasının önerileri benim için çok önemli. Ben yapıcı bir kişiliğe sahibim. Kavga değil uzlaşmadan yanayım. Olaylara pozitif bakmaktan yanayım" diye konuştu. "Şehre yatırım yapmak isteyenler başımın tacıdır" diyen Sekmen, şöyle devam etti:
"Yerli ve yabancı kim olursa olsun şehre yatırım yapmak isteyenleri hava alanından ben alacağım. Hatta kendi makam aracımı tahsis edeceğim. Yeter ki memleketim Erzurum'a yatırım yapsın. Yatırımcılar bizi yönlendirebilir. Yatırımcılardan hiçbir bağış almayacağım. Yeter ki kent hareketlensin. İşadamlarının ayaklarını bu şehre alıştıracağım. 2. Organize Sanayi için altyapı ihalesi gerçekleştireceğiz. Konfeksiyon üzerine şehre yatırım yapması için buraya bir yatırımcı getirdim. Ben buraya çözüm üretmeye geldim, gönül kırmaya gelmedim. Biz yöneticilik, sevk ve idareyi çok iyi biliyoruz. Tek gayem var; o da şehrimin kazanmasıdır."  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.