Gündem Haber Girişi : 02 Şubat 2022 14:14

Sekmen'den Erzurumspor'a moral ziyareti

Sekmen'den Erzurumspor'a moral ziyareti
B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, yönetici, futbolcu ve teknik heyetle sabah kahvaltısında biraraya geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve B.B. Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, yönetici, futbolcu ve teknik heyetle sabah kahvaltısında biraraya geldi. Kritik Manisaspor FK maçı öncesinde futbolculara moral veren Başkan Sekmen, dün resmi sözleşmeye imza atarak göreve başlayan teknik direktör Yücel İldiz'e de "hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Son haftalarda alınan seri beraberliklerle zirvenin 7 puan gerisine düşen ve sonucunda da teknik direktör değişikliğine giden B.B. Erzurumspor'da, Pazar günü Erzurum'da oynanacak Manisaspor FK maçı öncesinde Onursal Başkan Mehmet Sekmen, futbolcu ve teknik kadroyla biraraya geldi.

Kulüp Başkanı Ömer Düzgün ve yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu sabah kahvaltısında teknik direktör Yücel İldiz ve futbolcularla tek tek tokalaşan Onursal Başkan Sekmen, "Size güveniyoruz ve yanındayız" mesajı verdi. Manisaspor maçıyla birlikte takımın çıkışa geçeceğine inandığını ifade eden Onursal Başkan Sekmen, "Şimdi toparlanma ve yeniden zirveye çıkma süreci başlıyor. Biz sizlere inanıyor ve güveniyoruz. Manisaspor maçıyla birlikte başlayacak periyotta en güzel sonuçları alacağınızdan kuşkumuz yok" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.