Politika Haber Girişi : 27 Mart 2022 02:16

Sandık başkanlarıyla bir araya geldiler...

Sandık başkanlarıyla bir araya geldiler...
Palandöken, Hüseyin.Avni Ulaş Mahallesi Sandık Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken, Hüseyin.Avni Ulaş Mahallesi Sandık Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Erzurum Millevekili İbrahim Aydemir, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, AK Parti Hüseyin Avni Ulaş Mahalle Başkanı Sinan Çelik ve çok sayıda partili katıldı.

 

 

Efkan Ala Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda sandık başkanlarıyla kucaklaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Milletvekili Aydemir, '' İlçe Başkanımız Haktan Ömeroğlu ve mahalle başkanımız Sinan Çelik başta olmak üzere tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Teşkilatımızı disiplin ve özveriyle başarıya kilitleyen kardeşlerimize minnettarız''dedi.

 

 

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktanömeroğlu ise yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını belirterek. Palandöken ilçe teşkilatı olarak mahalle başkanlarımız ve tüm partililerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Toplantımızı coşkulu bir şekilde gerçekleştirdik. Herkese teşekkür ederim'diye konuştu. 

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ise, Palandöken'e hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, Milletvekillerimiz başta olmak üzere tüm teşkilatlarımızla vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini götürmeye çalışıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum '' şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.