Kültür Sanat Haber Girişi : 03 Temmuz 2013 00:34

Palandöken Belediyesi Ramazanı karşılıyor

Palandöken Belediyesi Ramazanı karşılıyor
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; 2013 Ramazan karşılama programının Abdulkadir Şehidoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacağını ifade etti.
Palandöken Belediye  Başkanlığı  Ramazan'ı bir dizi etkinlikle karşılıyor. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar; 2013 Ramazan karşılama programının Abdulkadir Şehidoğlu'nun Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayacağını ifade etti.

Başkan  Bulutlar, programın iki gece iki ayrı mekanda yapılacağını söyleyerek, AVM Kültür Merkezinde 4 Temmuz saat 20.00 da ve İl özel idaresi karşısında yeni inşa edilen İl Müftülüğü konferans salonunda 5 Temmuz saat 20.00 da yapılacak programlara tüm halkın davetli olduğunu söyledi. 

Palandöken Belediye Başkan Bulutlar, "Ramazan ayının Erzurum halkına, Ülkemize ve tüm dünya Müslümanlarına huzur, barış getirmesini diliyorum. Bu mübareke ayla birlikte küskünlüklerin, dargınlıkların ortadan kalkmasını, huzur ve sağlık içerisinde fakir- fukarayı, kimsesizleri kollayarak, iftar sofralarımıza misafir ederek, dayanışma içerisinde ibadetlerimizi yapmanın tadına varmak en büyük duamızdır" dedi.

RAMAZAN BOYUNCA İKİ İFTAR SOFRASI KURULACAK

Palandöken Belediyesi olarak ramazan ayı boyunda ilçenin iki değişik noktasında iftar sofralarının kurulacağını hatırlatan Başkan Bulutlar," Bu yılda iftar sofrası  geleneğini sürdüreceğiz. Erzurumlularla bir çatı altın da aynı sofra da buluşmayı amaçlıyoruz. Bu buluşmamız ramazan ayı boyunca devam edecek. Yaklaşık 30 bin insanımızla iftar etmeyi planlıyoruz. İftar sofralarımıza gelemeyecek kadar kimsesiz, yaşlı ve hasta olan vatandaşımızı da  sıcak aştan mahrum etmeyecek her yıl olduğu gibi bu yılda evlerine kadar yemek götüreceğiz.  Palandöken Belediyesi olarak Ramazan hazırlıklarımızı tamamladık " diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.