Gündem Haber Girişi : 29 Haziran 2022 15:15

Palandöken Belediyesi harıl harıl çalışıyor...

Palandöken Belediyesi harıl harıl çalışıyor...
Palandöken Belediyesi, cadde cadde, sokak sokak kaldırımları yeniliyor. Asfalt çalışmalarının devam ettiği ilçede, çevre düzenlemeleri de vatandaşın talebi doğrultusunda devam ediyor...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Palandöken Belediyesi, cadde cadde, sokak sokak kaldırımları yeniliyor. Asfalt çalışmalarının devam ettiği ilçede, çevre düzenlemeleri de vatandaşın talebi doğrultusunda devam ediyor...

 

Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar'ın talimatıyla yaz sezonuna hızlı başlayan ekipler ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Altyapıdan çevre düzenlemelerine kadar hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü ilçede sezon sonuna kadar asfaltlanmayan yol, kaldırımları yenilenmeyen sokak, elden geçirilmeyen park kalmayacak. 

 

Yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Sunar'a teşekkür eden mahalle esnafları, '' Başkan Sunar ziyaretimize geldiğinde yolların ve kaldırımların baştan aşağı yenileneceği sözünü vermişti. Ekipler hemen çalışmalara başladı. Başkana ve ekibine teşekkür ederiz''dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.