Kültür Sanat Haber Girişi : 05 Temmuz 2013 13:01

Muhteşem karşılama

Muhteşem karşılama
Palandöken Belediyesi, Ramazan ayını karşılama programının ilkini AVM Kültür Merkezinde ramazanı ruhuna uygun muhteşem bir geceyle karşıladı.
Palandöken Belediyesi, Ramazan ayını karşılama programının ilkini AVM Kültür Merkezinde ramazanı ruhuna uygun muhteşem bir geceyle karşıladı. 
Palandöken- Yenişehir AVM Kültür Merkezin de Ramazanını karşılama programına saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Gecede İlahiyatçı -yazar Ömer Döngeloğlu ile sohbetinin ardından Abdulkadir Şehitoğlu yönetimin de Tasavvuf Musikisi Konseri, Semazen Topluluğu Gösterisi geceye renk kattı. Ünlü hafızlarımızdan Hafız İsahk Danış, Hafız Başar Dikici, Hafız Bünyamin Topçuoulu'nun okudukları Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile geceye katılanlar unutulmaz bir gece yaşatıldı.
Ramazanı Karşılama gecesine şehir dışında bulunan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar katılmazken, gecede konukları Belediye Başkanı Vekili Zafer Bülent Engin ağırladı. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutular adına kısa bir açıklama yapan Başkan Vekili Zafer Bülent Engin," Başkanımız Sayın Orhan Bulutlar, adeta geleneksel hale getirdiği Ramazanı Karşılama Programılar ile halkı bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi tesisi etmekle beraber ortak değerlerimizle bizleri buluşturuyor. Palandöken Belediyesi olarak rutin hizmetlerimizin dışında ilçemize yapılan yatırımların yanı sıra sportif, kültürel ve sosyal belediyecilik faaliyetlerimizi de aksamadan devam edecek" diye konuştu. Program için Erzurum da bulunan İlahiyatçı -yazar Ömer Döngeloğlu, Abdulkadir Şehitoğlu, Ünlü hafızlarımızdan Hafız İsahk Danış, Hafız Başar Dikici, Hafız Bünyamin Topçuoulu'na geceni anısına ayı yıldız gümüş işlemeli Türk Bayrağı hediye edildi. Geceye Palandöken Belediye Başkanı Vekili Zafer Bülent Enginin yanı sıra Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muammer Yaylalı, Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekarı Prof. Dr. Davut Yaylalı, Ak Parti İl Başkanı Yardımcısı Nurhan Yıldız ve Yönetim Kurulu üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Yakutiye İlçe Başkanı Yunus Şahin, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, Belediye Başkanı Yardımcıları, birim müdürleri, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı. Palandöken Belediyesini düzenlediği Ramazanı Karşılama programının ikinci kısmı ise yine aynı konuklarıyla ve program içeriğiyle İl özel idaresi karşısında yeni inşa edilen İl Müftülüğü konferans salonunda 5 Temmuz saat 20.00 da yapılacak programlara tüm vatandaşlar davet edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.