Politika Haber Girişi : 07 Haziran 2021 11:27

Muharrem İnce Erzurum'a geliyor

Muharrem İnce Erzurum'a geliyor
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin il binası açılışı ve bir dizi programı gerçekleştirmek üzere Erzurum'a geliyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM  - 18 Mayısta Partisi'nin kuruluş dilekçesini İç İşleri Bakanlığına veren ve kısa süre içerisinde teşkilatlanma çalışmalarını başlatarak, bir çok ilde örgütlenmesini tamamlayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Partisi'nin İl Binasının açılışı için Erzurum'a geliyor.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Genel Başkanımızın Erzurum'a bakış açısı çok farklı. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş meşalesini yaktığı, tarihin her döneminde üzerine düşen mesuliyeti her zaman yerine getirmiş olan Erzurum, Genel Başkanımız için de son derece önemli. Bu yüzden Genel Başkan olarak ilk ziyaretlerinden birini Erzurum'a gerçekleştirecek. Erzurumlularında Sayın Genel Başkanımızı, tıpkı Mustafa Kemal Atatürk'ü bağrına bastığı gibi karşılayacağından hiç şüphem yok. Haziran ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz, İl Binamızın açılış törenine herkesi bu vesileyle davet ediyorum." dedi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.