Gündem Haber Girişi : 23 Eylül 2020 11:57

Muhammed Gönülaçar, geldi ve gitti...

Muhammed Gönülaçar, geldi ve gitti...
Muhammed Gönülaçar, daha Süper Lig'de bir dakika bile forma giymeden 2. Lig takımlarından Kocaelispor'a transfer oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor, bu sezon başında PTT 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'dan kadrosuna kattığı Muhammed Gönülaçar, daha Süper Lig'de bir dakika bile forma giymeden 2. Lig takımlarından Kocaelispor'a transfer oldu. 

B.B. Erzurumspor'un resmi hesaplarından açıklanan bu transfer gelişmesi, sosyal medyada tepkilere neden oldu. Takıma yeni katılacak isimleri beklerken, yeni transferlerden bir oyuncunun takımdan ayrılması eleştirilere yol açarken, ayrılık kararında Muhammed Gönülaçar'ın etkili olduğu öğrenildi. 

Türk futbolunun önemli kulüplerinden biri olan Kocaelispor'un yeniden eski günlerine dönebilmek adına güçlü kadro kurmak için transfer teklifinde bulunduğu Muhammed Gönülaçar'a ekonomik olarak son derece cazip bir teklif yapıldığı belirlendi. Mavi Beyazlı kulüpten aldığı rakamın çok çok üzerinde yapılan bu teklif üzerine Muhammed Gönülaçar'ın da ayrılma kararı aldığı ve yönetime "beni bırakın, oynayabileceğim yere gideyim" dediği ifade edildi. 

Bu gelişme üzerine, yeni transferler için kadroda yer açmak için arayışta olan yönetim, Muhammed Gönülaçar'ın ayrılma isteğine onay verdi ve transfer gerçekleşti. Bu transferle birlikte, Muhammed Gönülaçar ile birlikte 28 oyuncusu bulunan Mavi Beyazlılar'ın yapacağı 1 transfer için kadroda yer açılmış oldu. 

Muhammed Gönülaçar'ın bedelsiz olarak transferine onay verildiği bilgisi de kulüp kaynaklarınca teyit edildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.