Gündem Haber Girişi : 01 Nisan 2021 03:37

Minik dahiler evreni keşfediyor...

Minik dahiler evreni keşfediyor...

Dadaşkent Nenehatun Anaokulu Doğa sınıfı öğrencileri  "Gezegen avcıları/planet hunters" eTwinning projesi kapsamında gezegenleri yakından gözlemleyip, tanıma etkinliği gerçekleştirdiler. Minik dahiler etkinlikte yaptıkları rengarenk gezegen resimleriyle hem okul idarecilerinden hem de velilerden tam not aldı.

 

E-TWİNNİNG PROJESİ (GEZEGEN AVCILARI)

 

Proje,Türkiyenin  farklı şehirlerinden 10 yerli ortak ve Romanya, Polonya ,Kıbrıs gibi ülkelerden katılan 6 ortak ile yürütülmektedir. Yeni eğitim yaklaşımının bir parçası olarak geliştirilen “GEZEGEN AVCILARI” proje, eğitim yoluyla değerlerle bütünleşmiş bilgi, yetenek ve davranışlara sahip bireyler yetiştirme felsefesi ile başlatılan kapsamlı bir projedir. Görünür ve görünmez sınırların ötesine geçen ve sadece Dünyayı değil, tüm evreni keşfetmeye çalışan, kendisini evrenin bir parçası olarak görme vizyonuna sahip olan öğrenciler, öğretmenler ve velilerin bu konudaki bakış açısını geliştirmeyi hedeflemektedir.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.