Gündem Haber Girişi : 16 Ağustos 2013 20:40

Milletvekili Yılmaz Çat'ta halay çekti...

Milletvekili Yılmaz Çat'ta halay çekti...
Çat'ta düğün evini ziyaret eden AK Parti Milletvekili Adnan Yılmaz vatandaşlarla birlikte halay çekti...
EKSİ25HABER / AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Karaçoban, Karayazı programının ardından Çat ilçesine yönelik gezi ve incelemelerde bulundu. 
İlçe girişinde Belediye Başkanı Şibli Saydın, AK Parti İlçe Başkanı Melik Yaşar, vatandaşlar ve muhtarlar tarafından karşılanan Yılmaz'a ilgi oldukça yoğundu. AK Parti Milletvekili Yılmaz, Çat Belediye Başkanı Şibli Saydın'dan ilçenin sorunları hakkında bilgi aldı. Burada vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinleyerek anında ilgili bürokratlarla telefon görüşmesi yapmak suretiyle sorunları çözme yolunda önemli adımlar attı. AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret eden Yılmaz daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Çat ilçesinin Karaşeyh, Başköy ve Aşağı Çat Köylerinde ziyaretlerde bulunan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet edip AK Parti'nin hizmetlerini anlattı ve sorunları dinledi.
Ayrıca Başköy'de düğün evini ziyaret ederek burada vatandaşlarla halay çeken Yılmaz, gelin ve damada sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür geçirmeleri temennisiyle Erzurum'a döndü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.