Politika Haber Girişi : 18 Mart 2014 16:43

MHP'li Aydın: Erzurum'un gasp edilen 10 yılının hesabını sormaya talibiz...

MHP'li Aydın: Erzurum'un gasp edilen 10 yılının hesabını sormaya talibiz...
Gazeteci Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu, "Erzurum Ajans" adlı programa katılan Kamil Aydın," Biz, 30 Mart'ta yapılacak seçimler vesilesiyle Erzurum'un adeta gasp edilen 10 yılının hesabını sormaya ve zararını telafi etmeye talibiz" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Kamil Aydın, Radyo Ritm'e konuk oldu. Gazeteci Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu, "Erzurum Ajans" adlı programa katılan Kamil Aydın," Biz, 30 Mart'ta yapılacak seçimler vesilesiyle Erzurum'un adeta gasp edilen 10 yılının hesabını sormaya ve zararını telafi etmeye talibiz" dedi. 
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof.Dr. Kamil Aydın, Radyo Ritm'e konuk oldu. Gazeteci Orhan Bozkurt'un hazırlayıp sunduğu, Genel Yayın Yönetmeni Mesut Gülrenk'in de yorumlarıyla katıldığı "Erzurum Ajans" adlı programda seçim çalışmalarını değerlendiren Aydın, Erzurum seçmeninin Erzurum'da MHP'ye yönelmesini iktidarın hazmedemediğini anlattı. MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın, " İktidarda olanlar, her türlü baskı ve tehditle seçmeni etki altına almaya, kenti bir korku tüneline sokmaya çalışıyorlar. Buradan sesleniyorum. Biz bu kentin öz evladıyız. Dağdakiler gelip bağdakileri kovamaz. Devletin tüm imkanları ile iktidarın tüm olanakları ile halkımızı yıldıramayacaksınız. 3O Mart günü bu millet size gereken cevabı verecek" dedi.
"BİZ ERZURUMUN DİLİYLE VE YÜREĞİYLE KONUŞUYORUZ"
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, bugün partisi tarafından organize edilen proje değerlendirme toplantısında Erzurum için hazırladığı projelerini de kamuoyunun ilgisine sunacağını belirterek, vatandaşları 'Proje Tanıtım Toplantısı'na davet etti.
Prof.Dr.Aydın, kendisinin 2009 yılındaki mahalli seçimlerde de aynı göreve talip olduğunu hatırlatarak, "Biz o dönem seçimi kazanamadık belki ama hamdolsun ki itibarımızı artırdık. Halkımızın yüreğinde ve zihninde bambaşka bir yer edindik. Çünkü Erzurumlu hemşehrilerimizin diliyle ve yüreğiyle konuştuk, konuşmaya da devam ediyoruz" dedi.
"ERZURUM'UN BİR 5 YIL DAHA KAYBETMEYECEK"
Erzurum'un geride kalan 10 yıl içerisinde belediyecilik hizmetleri başta olmak üzere sosyo-ekonomik açıdan hızla gerilediğini dile getiren Prof. Dr. Aydın, "Biz Erzurum'un geride bıraktığı her yılı yakından izledik, takip ettik. Şehrin beklentilerinin nasıl karşılıksız bırakıldığını, hakkının nasıl teslim edilmediğini ve şehir halkının 'ben yaptım oldu' anlayışına nasıl kurban edildiğini birebir gördük. Kim ne derse desin, herkes biliyor ki, Erzurum 10 yılını kaybetmiştir. İşte biz 30 Mart'ta yapılacak olan seçimler vesilesiyle Erzurum'un adeta gasp edilen 10 yılının hesabını sormaya ve zararını telafi etmeye talibiz. Erzurum'un artık, önümüzdeki 5 yılı da kaybetme lüksü ve tahammülü yoktur" diye konuştu.
"BİZİM AFAKİ PROJELERİMİZ YOK"
Prof. Dr. Aydın, hizmetlerin gerçekleştirilmesi konusunda ortak akıl içerisinde hareket edeceklerini vurguladı. MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın, "Biz gerçekçi bir politika yapıyoruz. Uçuk ve afaki projelerle değil ayağı yere basan projelerle halkımızın karşısındayız. Gittiğimiz her ilçede, köyde, halkın yaşadığı problemleri bizzat gördük. Ona göre projelerimizi geliştirdik. seçildikten sonra parti kimliğini belediye hizmet binasının dışarısında bırakarak, bize oy veren vermeyen tüm Erzurum'a hizmet edeceğiz" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.