Gündem Haber Girişi : 01 Ocak 2014 02:10

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yeni yıl mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yeni yıl mesajı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yayımladığı yeni yıl mesajında gündemi değerlendirdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Lideri Bahçeli, yayımladığı yeni yıl mesajında, içte ve dışta tepkileri bileyen, sinirleri geren, öfkeleri tetikleyen ve büyük yankı uyandıran karmakarışık hadiselerin 2013 yılını çekilmez yaptığını belirtti.

'TÜRK MİLLETİ 2013 YILINDA KAYBETTİ'

Devlet Bahçeli, Türk milletinin 2013 yılında kaybeden, bunalan ve dara düşen taraf olduğunu, kötü niyetlilerin güldüğünü, bölücülerin umutlandığını, terör lobilerinin güç ve itibar kazandığını ifade etti. Bahçeli, açıklamasında, siyasi sorumluluk mertebesinde bulunanların serinkanlı olmaktan uzaklaştığını, insaf ve vicdanla ipleri kopardığını, akıl ve sağduyu yolundan tehlikeli şekilde savrulduğunu vurguladı.

'2013 YILI YOLSUZLUĞUN YILI'

2013 yılında ülkenin hali, milletin huzur ve esenliğinin kabus filmlerini aratmayacak ölçüde bozulduğunu, yara bere içinde kaldığını savunan Bahçeli, devlet, ekonomi, siyaset ve sosyal yapıda yaşanan sorunlara işaret etti. Bahçeli, 'Geride bıraktığımız 2013 yılı ayrışma, çözülme, bölünme, ihanet ve teslimiyetle dolu olduğu kadar, yolsuzluğun, rüşvetin, milletin malına göz dikmenin ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına girmenin de hüküm sürdüğü bir yıl olmaya şimdiden namzettir' görüşünü savundu.

Hukukun tecelli etmesi açısından, gündemdeki hukuki sürecin devamının sağlanması gerektiğini ifade eden Bahçeli, Türkiye'nin paralel devletin yanında, paralel hükümet, paralel başbakan, paralel siyasetle yüz yüze olduğunu ileri sürdü.

BAŞBAKAN'A HUKUKUN ÖNÜNÜ AÇMASI ÇAĞRISI

'2013 yılı 'Rüşvet ve Yolsuzluk' sarmalının deşifre edildiği, namuslu ve vatanperver hukuk insanlarının devreye girdiği bir yıl olarak anılacaktır' diyen Bahçeli; Başbakan Erdoğan'a "Hukukun önünü açması" çağrısında bulunarak, 'Ümit ederim ki 2014 yılı dürüstlüğün onaylanacağı, yolsuzluğun, haramzadelerin ve günahkarların mahkum olacağı bir yıl olarak tarihe geçecektir' temennisinde bulundu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.