Politika Haber Girişi : 02 Nisan 2024 23:18

MHP İl Başkanı Yurdagül'den Aşkele'de balkon konuşması

MHP İl Başkanı Yurdagül'den Aşkele'de balkon konuşması
İlçede iki günden bu yana devam eden gerilimi düşürmek için harekete geçen MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, partisinin ilçe binasının balkonunda halka sağduyu çağrısı yaptı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, AK Parti adayı Şenol Polat’ın kazandığı Aşkale Belediye Başkanlığı seçimleri ardından ilçede yükselen tansiyonu düşürmek için harekete geçti.

 

Seçimi az farkla kaybeden Yeniden Refah Partisi adayı Enver Başaran’ın “oylar değiştirildi, tutanaklar değiştirildi” iddiasıyla İlçe Seçim Kurulu’na oyların yeniden sayımı ya da seçimlerin iptalini talep eden başvurusu sonrasında Aşkale’de tansiyon yükseldi. İlçede iki günden bu yana devam eden gerilimi düşürmek için harekete geçen MHP İl Başkanı Adem Yurdagül, partisinin ilçe binasının balkonunda halka sağduyu çağrısı yaptı.

 

Seçimlerin bir demokrasi şöleni olduğuna dikkat çeken Yurdagül, “Aşkale’nin kalkınması, şehrimizin gelişmesi için hepimiz omuz omuza verip çalışacağız. Seçilecek başkanımız hiç kimseyi ötekileştirmeden görev yapacak. Çözülemeyecek sorunumuz yok. Birileri insanları meydanlara davet ederek hoş olmayan şeyler planlıyor olabilir. Onlara fırsat vermeyecek, provokasyonlara geçit vermeyeceğiz. Kazanan Erzurum olacak, Aşkale olacak ve ülkemiz olacak” dedi.

 

Aşkale Belediye Başkanı Ahmet Yaptırmış, AK Parti belediye başkan adayı Şenol Polat ve MHP il yöneticilerinin de bulunduğu balkon konuşması sık sık vatandaşların alkışlarıyla kesilen Yurdagül’ün bu hamlesi beğeni topladı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.