Gündem Haber Girişi : 03 Ağustos 2021 02:57

Memleket Partisi'nde kongre heyecanı

Memleket Partisi'nde kongre heyecanı
Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş, 2 ay gibi kısa bir sürede Parti Teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Üye kayıt çalışmalarının sürdüğü Memleket Partisi ağustos ayı içerisinde il kongresini gerçekleştirecek.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Memleket Partisi'nin en genç il başkanlarından biri olan Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, kısa süre içinde önemli çalışmalara imza attı. “Erzurumlunun ferasetine güveniyorum: diyen Serhat Can Eş, Erzurum'da bu kadar kısa sürede örgütlenmelerinin asıl mimarının Genel Başkanları Muharrem İnce olduğunu söyledi.
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş “ Nasıl ki Mustafa Kemal Atatürk , Kurtuluş Mücadelesini Erzurum’dan, Erzurumludan aldığı güçle başlattıysa, Memleket Partisi’nin iktidar yürüyüşü de Erzurum'dan başlayacak. Hiç kimseyle gizli yada açık ittifak etmeden,, sadece vatandaşla birlikte olarak bunu başaracağız. Erzurum’da partimize olan ilgi bunun en büyük göstergesi. Ağustos ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz İl kongresi sonrasında sürekli sahada olacağız. Erzurum'un sorunlarını kimseden çekinmeden yüksek sesle konuşup çözümü için ne gerekiyorsa yapacağız. Vatandaşın ilgisi bizi memnun etse de aynı anda omuzlarımıza ciddi bir sorumluluk da yüklediğinin farkındayız. Bu bilinçle bütün enerjimizi bu şehrin insanının refahı ve mutluluğu için harcayacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” Diyerek, gösterdikleri ilgiden ötürü hemşerilerine teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.