Spor Haber Girişi : 25 Eylül 2018 14:14

Mehmet Altıparmak gidecek mi kalacak mı? Top Mehmet Sekmen'de...

Mehmet Altıparmak gidecek mi kalacak mı? Top Mehmet Sekmen'de...
B.B. Erzurumspor'da dün toplanan yönetim kurulu, oy çokluğuyla Mehmet Altıparmak'ın görevine son verilmesi kararı aldı. Yönetim, son kararı Onursal Başkan Mehmet Sekmen'e bıraktı...

EKSİ25HABER/ ERZURUM - Sezona kötü bir başlangıç yapan ve ilk altı haftada sadece 2 puan toplayabilean Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da Ankaragücü karşısında alınan şok yenilginin ardından dün akşam toplanan yönetim kurulu, "teknik direktör Mehmet Altıparmak gitsin mi kalsın mı?" oylaması yaptı. Oylamada oy çokluğu ile Altıparmak'ın görevine son verilmesi yönünde karar çıktı ama top Onursal Başkan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e bırakıldı. 

Yönetim kurulu toplantısında teklif götürülen Hamza Hamzaoğlu'nun görevi kabul etmemesi hem de bu karara muhalefet eden yöneticilerin, "İki hafta daha şans verelim" önerisi üzerine, son kararı vermesi için Onursal Başkan  Mehmet Sekmen ile görüşme yapılması kararı alındı. 

Yöneticiler, Mehmet Sekmen'e Mehmet Altıparmak'ın görevine son verilmesi halinde ödenmesi gereken yaklaşık 1,4 milyon TL ve yeni göreve gelecek teknik adama ödenecek muhtemel 1 milyon TL'lik bütçeyi hatırlatıp, "Arzu ederseniz, iki maç daha hocamıza şans verelim. Eğer iki maçta da başarısız sonuçlar alınırsa, Alanyaspor maçı sonrasında hocamızla yolları ayırır, milli maç arasında da hamle yapma fırsatı buluruz" diyecekleri öğrenildi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.