Gündem Haber Girişi : 07 Mayıs 2017 23:28

Mazda Bahar Festivali Erzurum'daydı

Mazda Bahar Festivali Erzurum'daydı
Yılmaz Yılmazlar Showrom'da Mazda Bahar Festivali düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı festivalde yeni model 'Mazda'lar göz kamaştırdı
EKSİ25HABER / ERZURUM - Mazda'nın 17 ilde gerçekleştirdiği Bahar Festivallerinin son durağı Erzurum oldu. Yenilenen Yılmaz Yılmazlar Plaza'da gerçekleştirilen festivale çok sayıda davetli katıldı. Hafta sonu gerçekleştirilen festivalde yeni model Mazda'lar tanıtılırken davetlilere test sürüşü imkanları da tanındı.

Çorlu, Antalya, Trabzon ve Adana'da gerçekleştirilen festivalin geçtiğimiz hafta sonu ise aynı anda Erzurum, İstanbul ve Mersin'de düzenlendi. Müşteri ve davetlilere yeni model Mazdalar tanıtıldı.

Mazda Yılmaz Yılmazlar Otomotiv Satış Müdürü  Sedat Avcı, "Türkiye'deki tüm bayilerle aynı konseptte gerçekleştirilen bahar festivaline  Erzurum'dan ve çevre illerden katılım yüksek oldu. Müşterilerimizin  düzenlediğimiz etkinliğe  ilgisinin yoğun alması bizi bayii olarak çok mutlu etti ,tüm katılımcılara teşekkür ederiz," dedi.

Sedat Avcı , hafta sonu Mazda Yılmaz Yılmazlar  Plaza'ya gelen müşterilerimize  benzersiz sürüş keyfine sahip Mazda'nın  tüm otomobilleriyle  test sürüşü yapma  imkanı sağladık. Ayrıca Finans Mazda'nın %0'dan başlayan faiz oranlarıyla sunduğu kredi imkânları hakkında bilgi verdik, diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.