Gündem Haber Girişi : 21 Eylül 2021 10:17

Listeye giren isimlere ''yavşak'' dedi...

Listeye giren isimlere ''yavşak'' dedi...
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Büyük Kongrede listeye giren o isimlere sosyal medya hesabından küfür etti. Parti Genel merkezi aradı paylaşımını kaldırdı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Memleket Partisi hafta sonu büyük kongresini yaptı. Daha ilk kongrede parti içinde hizipler oluştuğu görüldü. Muharrem İnce’nin tek aday olarak katıldığı kongrede Parti Meclisi’ne giren isimler tartışma konusu oldu.  Partiden geçtiğimiz hafta istifa ederek kamuoyuna yazdığı mektubunda “Muharrem İnce, liyakatsiz gurme arkadaşları ile yürümeyi tercih ettiği için ayrılıyorum.”  YDK üyesi avukat Mustafa Tayfun Laik’ten sonra Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’te kongre sonrası sosyal medya hesabından isim vererek küfür etti. 

"Çevresinde gurmelik yapan yalakalık yapan yavşaktır"
Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş’in attığı “Sayın Genel Başkanımız bir grup tarafından yanlış yönlendiriliyor. Ben buna itaat değil, itiraz ediyorum. Ben Ömer Özdoğan gibi, Mert Ünlü gibi yavşakların olduğu partide tabi olmayacağım. Sayın Genel Başkan değerlidir. Çevresinde gurmelik yapan yalakalık yapan yavşaktır.” tweeti Memleket Partililer tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

 

 

 

 

Öte yandan Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş'in isim vererek küfrettiği Ömer Özdağan'ın, Erzurumlu olduğu, Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan'ın oğlu olduğu öğrenildi. 

 

Kongre sonrası genel merkezden aranan Erzurum İl  Başkanı Eş’in da baskılar üzerine tweetini sildiği görüldü. Erzurum’dan ilçe başkanlarının İl Başkanımızın yanındayız paylaşımları sonrasında, İl Başkanı Serhat Can Eş’in sözünün arkasında durup durmayacağı, istifa edip etmeyeceği merak konusu olurken, Memleket Partisi’nin ilk kongresinde oluşan bu hizipler, partinin geleceği için ümit vermedi… 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.