Politika Haber Girişi : 01 Temmuz 2022 16:09

Kırkpınar ilçe turunda...

Kırkpınar ilçe turunda...

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar’ın hızına kimse yetişemiyor. Sürekli sahada olan Kırkpınar, yeniden ilçe turlarında. Geçtiğimiz gün Karaçoban ve Karayazı ilçelerini ziyaret eden Kırkpınar’ın bu günkü durağı Narman ve Şenkaya oldu.

 

İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, seçim startını erken verdi. Zamanında yapılması halinde seçimlere 11 ayın kaldığını belirten İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ biz yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz” dedi. İlçe turlarını yeniden başlayan Kırkpınar, Karaçoban, Karayazı, Narman ve Şenkaya ilçelerini ziyaret etti. Gittiği ilçelerde teşkilat mensupları, muhtarlarla görüşen Kırkpınar, esnaf ziyaretleri de gerçekleştiriyor.

 

 

 

 

İYİ Parti’nin yükselişinin artık anketlere de yansımaya başladığına vurgu yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Bütün engellemelere, entrikalara, dezenformasyonlara rağmen, partimizin yükselişi devam ediyor. Ben İl Başkanı atandığım gün Genel Başkanımız Meral Akşener’e bir söz verdim. En az kendisi kadar çalışacağımı bildirdim. Bu yüzden seçimlere kadar oturmayacağız, sürekli vatandaşın yanında olacağız, derdi derdimiz, mutluluğu mutluluğumuz olacak. Bu kapsamda ilçe ziyaretlerimizi yeniden başlattık.” dedi.

 

 

 

 

Gittiği ilçelerde birer gece konaklayan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Vatandaşlarımızı dinliyoruz. Dert bir değil elvan elvan. Mazot alamadığı için traktörünü satan, tarlasını ekemeyen çiftçiden mi bahsedeyim?  Girdi maliyetlerinin artması nedeniyle artık besicilik yapamaz hale gelen ve haraç mezat hayvanlarını elden çıkaran besicimizden mi bahsedeyim? Bu çağda yolu olmayan köylerimizden mi bahsedeyim? Sattığı malı yerine koyamayan, faturalarını, BAĞKUR primlerini ödeyemediği için sağlık hizmeti bile alamayan Esnafımızdan mı bahsedeyim? Geçinemediği için köyünü, şehrini terk edip büyükşehirlere göçmek zorunda kalan Gençlerimizden mi bahsedeyim? İnanın vatandaşın ne sıkacak kemeri, ne dayanacak sabrı kalmış durumda. Kurtarın bizi diye feryat ediyor.

 

 

 

 

Bu hükumete  güven kalmamış.   Kurtuluş reçetesini artık İYİ Parti’de görüyor. Bu durum anketlere yansımış durumda. Emin olun anketlerde çıkan oy oranımızı en az iki katına çıkaracağız. Azmimizde Gayretimizde bu yönde. Bizler makam, mevki peşinde koşan insanlar değiliz. Tek derdimiz, Erzurum’u hak ettiği yere getirmek, Erzurumlunun refah seviyesini yükseltmek, millete hizmet etmek. Çocuklarımıza yaşanılabilir bir gelecek bırakmak. Vatandaşımız da bunu görüyor.   Milletimizin ferasetine güveniyoruz” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.