Gündem Düzenleme Tarihi : 17 Ekim 2020 14:45 Haber Girişi : 17 Ekim 2020 14:48

Kırkpınar ilçe turunda...

Kırkpınar ilçe turunda...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar ve yönetim kurulu üyeleri, siyasi gezilerini sürdürüyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve Yönetim kurulu üyeleri, Pasinler ve Karayazı'da vadanlaşlarla buluştu. İlk olarak Pasinler ilçesinde ziyaretlerde bulunan İYİ Parti ekibi, ilk olarak ilçe başkanı Selçuk Babagil'i ziyaret etti. İlçe binasında bir süre sohbet eden partililer ardından, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. 

 

 

Esnafın sıkıntılarını dinleyen İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Vatandaşımız artık alternatifsiz değil, iktidara en büyük alternatif İYİ Parti'dir. Hemşerilerimizin teveccühü bizleri mutlu ediyor. Pasinler'in birikmiş dağ gibi sorunları var. Bu sorunları gündeme getireceğiz, çözüm yolları arayacağız, ancak vatandaşımızdan bİzi icra makamına getirmesini istiyoruz, bizi yönetime getirmesini" dedi... 

 

Ardından Karayazı'ya giden İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve il yönetimi, burada taziye ziyaretleri gerçekleştirip, esnaf gezisi yaptılar.

 

 

 

Bir benzin istasyonunda İYİ Partililerle sohbet eden bir vatandaş, " Bakın başkanım ibadet yüz ise bunun doksandokuzu adalettir, Ne yazık ki biz adaleti kaybettik" dedi. İl Başkanı Melih Kırkpınar'da adil hükmedebilmenin önemine dikkat çekerek, " Vatandaş adelet, istiyor, ekonomik refah düzeyi yükselsin istiyor, fırsat eşitliği istiyor, çocukları eşit şartlarda eğitim alsın istiyor. Bunlar son derece insani talepler." dedi... 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.