Politika Haber Girişi : 25 Aralık 2021 17:00

KIRKPINAR, DİSİPLİN SÜRECİNİ İŞLETECEĞİZ

KIRKPINAR, DİSİPLİN SÜRECİNİ İŞLETECEĞİZ
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Bülent Dursun’un gazeteci Ender Yüncü’yü SMS atarak, tehdit etmesi sonrasında açıklama yapan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, yapılan fiili tasvip etmediğini belirterek, gereken disiplin sürecini başlatacağız''dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Bülent Dursun’un gazeteci Ender Yüncü’yü SMS atarak, tehdit etmesi sonrasında yazılı bir açıklama yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, yapılan fiili tasvip etmediğini belirterek, gereken disiplin sürecinin işletileceğini söyledi.

Kırkpınar’ın açıklaması şöyle; İYİ Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Bülent Dursun’un, Gazeteci Ender Yüncü’ye attığı tehdit ve hakaret içeren mesajları teessürle öğrenmiş bulunmaktayım. Yapılan bu fiili tasvip etmediğimi tüm kamuoyunun bilmesini isterim.  İYİ Parti olarak bizler, özgür bir ülke hayal ediyoruz. İnsanların düşündüklerini özgürce ifade edebildikleri, eleştirilerini rahatlıkla yapabildikleri, hiçbir baskı ve korku unsuru olmayan bir ülke. Gazetecinin görevi eleştirmektir, hakaret etmediği, iftira atmadığı sürece bu eleştirileri de kıymetli bulan biriyim. Kaldı ki hakaret ve iftiralarda da mücadele yolu, hukuki zeminde hakkını aramaktır. Bu düşüncelerle  Partimiz mensubu Bülent Dursun ile ilgili tüzükte yer alan gerekli disiplin sürecini işleteceğimizden, bu haksız fiil ile ilgili gereğinin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.