Gündem Haber Girişi : 07 Eylül 2013 21:51

Kılıçoğlu Bursa'da...

Kılıçoğlu Bursa'da...
Kılıçoğlu Pastaneleri'nin Bursa Şubesi Nilüfer ilçesi Esentepe Mahallesi'nde açıldı. Pastanenin açılışını Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç yaptı.
EKSİ25HABER / Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent ArınçAK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç'ın, Bursa'nın Nilüfer ilçesi Esentepe Mahallesi'nde açtığı Kılıçoğlu pastanesinin açılışını yaptı. Açılışa Bülent Arınç'ın yanı sıra Vali Münir Karaloğlu, milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Açılışın ardından hazırlanan 300 kiloluk dondurma vatandaşlara dağıtıldı. Dondurma, vatandaşların yoğun ilgisi ile kısa sürede tükendi.

Başbakan Yardımcısı Arınç, açılışı yapılan pastanenin hayırlı olmasını dilerken, "İki açıdan bunu önemli bulduk ve arkadaşlarımızla geldik. Bir tanesi, Kılıçoğlu'nun merkezi burası değil, Erzurum. Erzurum'dan bütün Türkiye'ye yayıldılar. Şu anda 14 tane Türkiye'nin en büyük illerinde açılmış güzel iş yerleri var. Özellikle dondurmada, tatlıda çok büyük şöhretleri var. Bursa'yı seçmiş olmaları da bizi çok mutlu etti, bundan dolayı biz de hayırlı olsun demeye geldik. İkincisi; bu iş yerinin patronu, işvereni değerli arkadaşımız Murat Kılıç'dır. Murat Kılıç Bey de bizim siyasette yol arkadaşımızdır. Nasıl yol arkadaşlığıdır, onu da gazeteciler bulsunlar, ben buradan söylemeyeyim. Dolayısı ile bu kadar milletvekili arkadaşımızın, bu kadar belediye başkanımızın Bursa'dan, Erzurum'dan hemen hemen pek çok yerden buraya gelişimizin altında güzel bir sebep var. Birlikte olduğumuz, siyaset yaptığımız arkadaşımızın burada güzel bir iş yeri açmış olmasını tebrik etmeye geldik. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun diliyorum. İnşallah Nilüfer'de bu güzel mekanda sayılarının daha da artmasını gönlümüzden geçirerek Bereketli işler diliyoruz. Allah hayırlı etsin."

Arınç'ın konuşmasını takiben yapılan dua ardından, pastanenin açılışı Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vali Münir Karaloğlu ve pastane sahibi AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ile katılımcılar tarafından yapıldı. Pastane sahibi Murat Kılıç ise konuşmasında, Türkiye'de en büyük dondurma üretim merkezlerinden birine sahip olduklarını belirterek, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.