Spor Düzenleme Tarihi : 04 Ocak 2021 14:36 Haber Girişi : 04 Ocak 2021 14:38

Kazım Karabekir Stadyumu baştan aşağı yenileniyor...

Kazım Karabekir Stadyumu baştan aşağı yenileniyor...
AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "Kazım Karabekir Stadının üzerinin kapatılacağını ve stadın yenileceğini söyledi."

Sinan ÖZÇAYLAK'ın özel haberi...

 

EKSİ25HABER / ERZURUM - AK PARTİ Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Milletvekilleri, telekonferans yolu ile Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile görüştüler. Şehrin sorunlarının çözümüne yönelik gerçekleştirilen toplantı sonrası bir açıklama yapan, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Taleplerimizi sayın bakanımıza ilettik, Kendisi de önümüzdeki günlerde Erzurum'a gelerek müjdeyi verecek. Erzurum şartlarına uygun olmayan Kazım Karabekir Stadının üzerinin kapatılmasını ve stadda ciddi bir yenileme talebimiz oldu. Kendisi bu talebimizi makul karşıladı. Stadın yenilenmesi için talimat verdi. Ayrıca Erzurum'a Bakanlık tarafından 10 bin kişilik bir kapalı spor salonunun da yapılacağını belirtti. Şehrimize hayırlı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Milletvekilerimize gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.