Gündem Haber Girişi : 08 Temmuz 2015 18:50

Kan bağışında hedef 2 bin 500 ünite...

Kan bağışında hedef 2 bin 500 ünite...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü 'Kan Bağışı Kampanyası' Ramazan ayında da devam ediyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Türk Kızılayı Doğu Anadolu Bölge Başkanlığı ile birlikte yürüttüğü 'Kan Bağışı Kampanyası' Ramazan ayında da devam ediyor. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayı öncesi başlattığı kampanyada ilk 3 günde 400 ünite kan toplanmıştı. Mübarek ay boyunca da devam eden kampanya kapsamında Erzurum İl Müftülüğü'nün de desteği alınarak ulvi hizmetin devamı sağlandı. Camilerde konuşlanan Büyükşehir'in gönüllü ekipleri, Türk Kızılayı çalışanları ile birlikte kan bağışının önemini anlatarak, vatandaşlardan Ramazan ayının 20 gününde toplam 400 ünite daha kan bağışı topladı. Gönüllü ekipler, dün akşam Güneş Cami'ndeydi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güreş Takımı, İl Spor Müdürlüğü Boks Takımı ve Çelebispor Kulübü'nün milli karatecileri, teravih namazı sonrası Güneş Camii önüne kurulan stantta kan bağışında bulundu. Bu arada 
Ramazan ayı sonuna kadar toplam bin ünitenin üzerinde kan bağışının toplanması amaçlanıyor. Öte yandan ilçe belediye personellerinden de kan bağışı alınarak, yılsonuna kadar 2 bin 500 ünite kanın toplanılması hedefleniyor.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.