Gündem Haber Girişi : 13 Ağustos 2021 13:05

Kabus bitti, tahta açıldı...

Kabus bitti, tahta açıldı...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un eski futbolcuları Opseth, Scuk ve Ackah’a olan 919 bin Euro tutarındaki borçlarından ötürü kapanan transfer tahtası, paranın bugün ödenmesiyle yeniden açıldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un eski futbolcuları Opseth, Scuk ve Ackah’a olan 919 bin Euro tutarındaki borçlarından ötürü kapanan transfer tahtası, paranın bugün ödenmesiyle yeniden açıldı. Kulüp süratle yeni transferlerin lisans işlemlerine başladı.

B.B. Erzurumspor’da yaşanan tahta krizi bugün sabah saatlerinde çözüme kavuştu. Opseth’in 765 bin Euro’luk alacağından son anda 150 bin Euro indirim yapmasının ardından, bugün 3 futbolcunun hesaplarına 769 bin Euro ödeme yapıldı. Böylelikle transfer tahtası da açılmış oldu.

Transfer tahtasının açılması için yönetim kurulundan 4.5 milyon TL, TFF yayın gelirinden gelen 1 milyon TL de kullanıldı. Geriye kalan yaklaşık 3 milyon TL’nin de Onursal Başkan Mehmet Sekmen’in girişimleri neticesinde bulunduğu öğrenildi. 

YERLİLER TAMAM, YABANCILAR ŞÜPHELİ
Tahtanın açılması sonrasında kulüp görevlileri de hızlı bir şekilde lisanslama işlemlerine başladı. Yerli oyuncuların lisanslarının akşama kadar çıkacağı belirtilen, Olanare, Szumski ve Estrella’nın lisanslarının yetişmesinin “çok zor” olduğu ifade ediliyor. Yabancı oyuncuların evraklarının gönderilme sürelerinin uzunluğu işi zor sokarken, özellikle Olanare’nin evraklarının Çin’den gelecek olması, bu oyuncunun Menemen maçına yetişmesini mucize kılıyor…

EMİRHAN “YAN ETKİ” KURBANI
Öte yandan yeni transferlerden Emircan Altıntaş’ın da Menemenspor maçında büyük olasılıkla forma giyemeyeceği öğrenildi. Transferinden önce covid-19 aşısı olan tecrübeli oyuncuda aşının yan etkilerinin güçlü bir şekilde yaşandığı ve bu nedenle oynamasının zor olduğu belirtildi..

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.