Gündem Haber Girişi : 26 Ocak 2021 17:32

İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR…

İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR…
Üye kayıt çalışmalarına hız veren İYİ Parti Erzurum İl Teşkilatına, katılımlar devam ediyor. Bu gün parti il binasında gerçekleştirilen törenle, Alperen Ocakları’ndan ve Büyük Birlik Partisi’nden 65 kişi İYİ Partili oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM -

Törene Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın telekonferans yolu ile katılarak, gençlere hitap etti.

 

 

 

 

 

Partiye yeni katılanlara tek tek rozetlerini takan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, “ Biz iktidar yolunda gençlerimizle, kadınlarımızla kol kola yürüyeceğiz. Geçtiğimiz gün 4400 hanımefendi bize güç verdi partimize katıldı. Bu günde Alperen Ocakları’ndan ve Büyük Birlik Partisi’nden genç kardeşlerimiz, bu yolda bizimle yürümeye karar verdiler. Cesurlar hareketine katıldıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Gücümüze güç kattılar” dedi…

 

 

 

 

Büyük Birlik Partisi il eski Başkan Yardımcısı Muhammet Ali Yardımcı, BBP Yakutiye eski ilçe başkanı Yakup Durmuş, Alperen Ocakları Eski İl Başkan yardımcısı Alperen Polat, Erzurum Alperen Ocakları Eski Doğu Anadolu Disiplin Başkanı, Erzurum Alperen Ocakları Başkan Vekilliği yapmış olan Suat Kale, yine Erzurum Ülkü Ocakları’nda görev almış ve son dönemde Erzurum Alperen Ocakları Eski Disiplin Kurul Başkanlığı yapmış Yakup Yanger ile birlikte İYİ PARTİ’ye katılan gençler adına bir açıklama yapan Suat Kale, “ Siyasette gençlerin sorumluluğun farkındayız. İYİ Parti’ye iktidar yürüyüşünde bizde omuz vermek istedik. Taşın altına elimizi koymak istedik. Erzurum İYİ olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

Gençlere hitaben bir konuşma yapan İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, “ Erzurum bizim için çok önemli, gençlerimiz bizim için çok önemli, İYİ Parti ailesi her geçen gün büyüyor. Bu bizleri mutlu ediyor. Emeği geçen Başta İl Teşkilatımız olmak üzere bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Sizin bu azminiz, bizim şevkimizi artırıyor, gücümüze güç katıyor.” dedi…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.