Politika Haber Girişi : 31 Ocak 2024 14:52

İYİ PARTİ’LİLER BİRBİRİNE GİRDİ

İYİ PARTİ’LİLER BİRBİRİNE GİRDİ
Suların bir türlü durulmadığı İYİ Parti’de Naci Cinisli taraftarlarıyla, İl Başkanı Ensar Nuhoğlu taraftarları sosyal medyada birbirlerine ağızlarına geleni söylediler.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Suların bir türlü durulmadığı İYİ Parti’de Naci Cinisli taraftarlarıyla, İl Başkanı Ensar Nuhoğlu taraftarları sosyal medyada birbirlerine ağızlarına geleni söylediler.

 

 

Nuhoğlu, ne İsa’ya Ne Musa’ya yaranamadı. İl Başkanı olarak atandıktan sonra önceki yönetimi tasviye etme yolunu tercih eden ve partiden ayrılanları ihanetle suçlayan Nuhoğlu, Milletvekili Naci Cinisli ile yakınlıklarıyla bilinen isimleri yeni yönetimine yazdı.  Nuhoğlu’nun yeni yönetimine yazdığı o isimler Genel Başkan Meral Akşener’in Erzurum ziyareti sonrası başkan Nuhoğlu’na sosyal medya hesaplarından ağızlarına geleni söylediler.

 

 

 Nuhoğlu’nun Naci Cinisli ekibinin talep ettiği, Belediye Başkan adaylığı ve meclis üyesi birinci sıra adaylıklarına olumsuz yanıt vermesi, Ahmet Han Efe’nin istifasıyla boşalan Palandöken İlçe Başkanlığına talip olan isme sıcak bakmaması ve Cinisli ile ilgili Genel Merkeze “ Burada paralel bir il teşkilatı var, Naci Beyin kontrolünde, beni bu anlamda manipüle ettiler. Bunlara inanarak, işleyen çarka çomak soktuk” şeklinde  rapor sunduğu iddialarının kavganın fitilini ateşlediği öğrenildi.

 

 

Parti’deki bu kavga ortamı seçimlere nasıl yansır diye, parti tabanı kara kara düşünüyor. Canan Uçar’ın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması sonrasında, toparlanma süreci yaşanır diye yorum yapanlar, bu kavgalar karşısında hayalkırıklığına uğradılar. Bir an önce genel merkezin yaşanan bu gelişmelere müdehale etmesini bekleyen İYİ Partililer, “seçim sonrası tabela partisi konumuna gelmemek için acilen müdehale edilmesi lazım. “ yorumlarını yapıyorlar.  

 

 

İŞTE NACİ CİNİSLİ EKİBİNİN O PAYLAŞIMLARI VE YAZDIKLARI YORUMLAR

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.