Politika Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 15:37 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 15:39

İYİ Parti Horasan'da kongre heyecanı...

İYİ Parti Horasan'da kongre heyecanı...
İYİ Parti Horasan ilçe teşkilatında kongre heyecanı yaşandı. Yapılan kongrede delegelerin oyunu alan Fatih Karataş, ilçe başkanlığına seçildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Partİ'den Horasan'a çıkarma. İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar ve yönetimi, ilçe kongresine katılmak için Horasan'a gitti. İlçe girişinde çok sayıda partili tarafından karşılanan Kırkpınar, gördüğü ilgiden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi... 

 

 

Pandemi kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kongrede, kalabalık partililere seslenen İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Horasan bizim için çok önemli. Horasan her geçen gün, geçmişten daha da geriye gidiyor. Erzurum'da tarım ve hayvancılığın kalbi eskiden Horasan'da atardı. İlçe bir ticaret merkeziydi. Nüfusu en kalabalık olan ilçelerden biri Horasan'dı.

 

 

Bu gün gelinen noktada, köyler başalmış, tarım ve hayvancılık bitmiş durum'da, ticaret yok denecek kadar azalmış.Evet yollar yapılmış, parklar bahçeler yapılmış, ancak o yollarda gidecek, o parklarda oynayacak çocuklar yoksa bu hizmetler bir anlam ifade etmiyor.

 

 

Horasan'da üretimi artırıcı, besiciyi destekleyici, istihdamı artıracak hizmetler yapmanız gerekiyor. Köylü köyünde mutlu değil. Gençler büyükşehirlere göçüyor. Bu gidişe dur demek için yola çıktık. Bu yolda hepinizin desteklerini bekliyoruz." dedi. 

 

 

 

Konuşmaların sonrasında yapılan oylama sonrası, delegelerin oylarıyla İlçe Başkanlığına Fatih Karataş seçildi... 

 

 

 

Kongre sonrasında ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren İl Başkanı Melih Kırkpınar, notlar aldı. "Biz sadece seçimden seçime vatandaşı hatırlayan siyasilerden olmayacağız" diyen Kırkpınar, " Seçim dönemleri oy alana kadar sözler veriliyor. Seçimden sonra hepsi unutuluyor. Bizler seçmeni seçimden seçime hatırlayan siyasilerden olmayacağız. Biz bu yola çıkarken, hizmet etme aşkıyla çıktık. Gecemiz gündüzümüz, vatandaşın sorunlarıyla hem hal olmakla, problemlere çözüm bulmakla geçecek." dedi...

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.