Politika Haber Girişi : 23 Ocak 2024 15:22

İYİ PARTİ'DE AKŞENER PERŞEMBE GÜNÜ KİMLERİN ELİNİ KALDIRACAK?

İYİ PARTİ'DE AKŞENER PERŞEMBE GÜNÜ KİMLERİN ELİNİ KALDIRACAK?
İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener Perşembe günü Erzurum'a geliyor. Akşener'in Erzurum'da Büyükşehir ve bazı ilçe belediye başkan adaylarını açıklaması bekleniyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Perşembe günü Erzurum'da gerçekleştirilecek olan bölge il başkanları toplantısına hazırlanıyor. Saat 17:00'da Necip Nafız Kısakürek Kültür Merkezi'nde yapılacak toplantıya Genel Başkan Meral Akşener başkanlık edecek. 

 

 

Toplantı öncesinde Akşener'in Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adıyını ve bazı ilçe belediye başkan adaylarının isimlerini açıklaması bekleniyor. 

 

 

Büyükşehir'de Meral Akşener'in Ezcazı Canan Uçar'ın elini kaldırması bekleniyor. Daha önce Palandöken Belediye Başkan adayı olan ve hatırı sayılır bir oy alan Canan Uçar, Mayıs seçimlerinde de listenin üçüncü sırasında milletvekili adayı olmuştu. 

 

 

İYİ Parti Yakutiye'de, Gurup toplantısında il başkanı Fatih Güneyin'i aday olarak göstermiş, bizzat Meral Akşener adaylığını duyurmuştu.  Ancak Güneyin bir kaç gün sonra partiden istifa ederek AK Partiye katılmıştı. Yakutiye'de bir çok isme adaylık teklifinde bulunan İYİ Parti'de Perşembe günü Eftal Murat Öztürk isminin aday olarak açıklanması bekleniyor. 

 

 

Palandöken'de Ömer Özden aday oluyor. 2019 yılında da Palandöken için aday adayı olan fakat Canan Uçar'ın aday gösterilmesi sonrasında aktif siyasette yer almayan Özden'in Perşembe günü isminin aday olarak açıklanacağı öğrenildi. 

 

 

İYİ Parti'nin en büyük silahı kuşkusuz Yücel Ahmet İşleyen, Narman'da seçimi kazanacağına kesin gözü ile bakılan Yücel Ahmet İşleyen isminin de perşembe günü aday olarak açıklanacağı öğrenildi. 

 

 

İYİ Parti'de bir başka güçlü isim Fatih Karataş. Mayıs seçimlerinde milletvekili adayı da olan Karataş Horasan'da güçlü bir isim. Fatih Karataş isminin de Hoırasan Belediye Başkan adayı olarak perşembe günü açıklanacağı gelen bilgiler arasında.

 

 

İspir adayı Nizamettin Aras. İstanbul'da yaşayan Nizamettin Aras ismini Genel Merkeze İstanbul'da yaşayan İl Başkanı Ensar Nuhoğlu tarafından enforme edildiği ve perşemde günü İspir adayı olarak açıklanacağı öğrenildi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.