Politika Haber Girişi : 13 Mart 2024 15:46

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, vadettikleriyle ciddiyetten uzaklaşıyor

İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, vadettikleriyle ciddiyetten uzaklaşıyor
İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, öyle vaatlerde bulunuyor ki vatandaş yok artık demekten kendini alamıyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Canan Uçar, sanki elinde bir "sihirli değnek" varmışçasına, Erzurumlunun bütün sıkıtıntılarını ben çözeceğim diyor. Uçar'ın bu tavrı vatandaşa yok artık dedirtiyor. 

 

Erzurum'da yaşayan bütün emeklilere her ay, bin 500 TL destek vereceğini açıklamasıyla gündeme gelen İYİ Parti adayı Canan Uçar, Şimdi de Tarım Bakanlığının sorumluluk alanına giren işlerle ilgili de vaatlerde bulunuyor. Önceki gün Et Süt Kurumunun önündeki kuyruklara sabahın 06.00'ında giden Uçar, " Ben seçilirsem bu kuyruklar olmayacak. İnsanlar eti ucuz yiyecek." vaadinde bulundu.

 

 

 

Bununla da yetinmeyen Uçar, bastırdığı gazetede " alım garantili süt fabrikası"ndan tutun "Et entegre tesisine""Hayvancılıkta sözleşmeli alım desteğinden" tutun, " Dana  Bank"a, "Yem Fabrısakından"  tutun, "Silolar" kurmaya, Ücretsiz gübre dağıtmaya varıncaya değin, Tarım Bakanlığının sorumluluğunda olan bir çok işle ilgili, kaynak belirtmeden, bol keseden vaadlerde bulunuyor. 

 

 

 

Sadece Tarım Bakanlığı da değil, Sağlık Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı, Enerji Bakanlığı gibi bir çok bakanlığın işini kendisinin başkan seçilmesi halinde yapacağından bahsediyor. Gezici Sağlık Ocakları kurmaktan, Doğalgazda indirim yapmaya, Obezite ile mücadeleden, Öğrencilere her sabah kahvaltı vermeye, Her mahalleye kreş sözünden Üniversite öğrencilerine harç desteğine,  soy adıyla müsemma vaatleriyle ciddiyetten uzaklaşıyor.  

 

 

Vatandaşlar Uçar için, " Yarın Erzurum olarak, ben belediye başkanı seçilirsem, İnsansız Hava Aracı ( İHA ) Silahlı İnsansız Hava Aracı ( SİHA ) Erzurum'un semalarında adını Huma Kuşu koyacağımız, yerel helikopterler uçuracağız." derse " Şaşırmayacağız." diyorlar. 

 

 

Vatandaşlar "Birileri Canan Uçar'ın ayağını yerden kesiyor. Kampanyasını yürütenler karıştırdı her halde, Uçar Cumhurbaşkanlığına değil, Belediye Başkanlığına aday. Kendisine bunu birinin hatırlatması gerekiyor." diyerek seçmenin boş vaadlere karşı tavrını gözler önüne serdiler. 

 

 

Geçtiğimiz gün et kuyruğuna gittiğini,  şova dönüştürerek sosyal medya hesaplarından paylaşan İYİ Parti Adayı Canan Uçar'ın paylaşımı altına vatandaşın yaptığı yorumlar da dikkat çekiciydi.

İşte o yorumlardan bazıları; 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.