Gündem Haber Girişi : 17 Kasım 2021 12:14

İl Başkanını hedef aldı istifa ettiler... Erzurum Memleket Partisi'nde yaprak dökümü...

İl Başkanını hedef aldı istifa ettiler... Erzurum Memleket Partisi'nde yaprak dökümü...
Memleket Partisi'nde teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haydar Akdağ'ın istifası sonrası, İl Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri de basın açıklaması yaparak istifa etti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Memleket Partisinde yaprak dökümü. Daha önce Memleket Partisi Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Haydar Akdaş, partisinden istifa ederek İYİ Parti'ye geçmişti. Şimdi de İl Başkan Yardımcısı Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız ve tüm yönet kurulu üyeleri topluca istifa etti.

 

Basın açıklaması yaparak Memleket Partisi'nden topluca istifa eden partililer adına konuşan Palandöken İlçe Başkanı Murat Yıldız, “Tek sevdamız var o da vatan. Bu yola ülkemizin kötü gidişatına dur demek için yola çıktık. Memlekette bir taş üstüne taş nasıl koyarız, çocuklarımızın emaneti olan güzel vatanımızı daha müreffeh seviyelere nasıl taşırız diye gece gündüz demeden çalıştık. Ancak gördük ki parti il başkanı bizimle aynı fikirde değil. Kendisi ülkeyi yanlış politikalarla yöneten iktidar partileri yerine sürekli muhalefet partileriyle uğraşması kafamızda  soru işaretleri oluşturdu. Oturduğu koltuktan siyasete dahil olmak isteyen İl Başkanı haddini ve maksadını aşan siyasi krizlerin çıkmasına sebep olmuştur. Defalarca uyarmamıza rağmen kendine çeki düzen vermeyen İl Başkanının hatalarını görmezden gelmek artık bizim için mümkün değildir.  Siyaset ahlakına ve uslübuna uymayan tutum ve davranışları yüzünden İl Başkan yardımcımız ve kurultay delegemiz Serdar Gökhan Çamlıca, Palandöken İlçe Başkanı ve kurultay delegesi olan şahsım ve Palandöken İlçe  Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımla topluca istifa kararı aldık.  Sevdamız Memleket sevdamız yurttaş. Bu uğurda mücadelemizi farklı yerlerde verecek ülkenin refahı için gerekeni her şeyi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.