Politika Haber Girişi : 13 Nisan 2023 10:33

HDP adayı Beştaş, Erzurum'daki ilk gününde komik duruma düştü!

HDP adayı Beştaş, Erzurum'daki ilk gününde komik duruma düştü!
Halkların Demokrasi Partisi'nin (HDP) Yeşil Sol Partisi adıyla Erzurum'dan milletvekili adayı gösterdiği Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, şehre gelir gelmez, kendisini komik duruma düşen bir gafa imza attı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Halkların Demokrasi Partisi'nin (HDP) Yeşil Sol Partisi adıyla Erzurum'dan milletvekili adayı gösterdiği Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş, şehre gelir gelmez, kendisini komik duruma düşen bir gafa imza attı. Mahalleşabı'nda seçim ofisi açan Beştaş, sosyal medyasından "Palandöken seçim büromuzu açtık" paylaşımı yapınca, herkesi üstüne güldürdü, "Aday olduğu şehre ne  kadar yabancı olduğunu" ortaya koydu! 

 

 

HDP Grupbaşkanvekili ve Yeşil Sol Parti'nin Erzurum Milletvekili adayı Meral Danış Beştaş, dün öğleden sonra seçim çalışmaları için Erzurum'a geldi. Parti il binasının bulunduğu Mahallebaşı semtine geçen Beştaş, sayıları 100'ü bulmayan "cılız" bir kalabalık tarafından karşılandı. 

Az sayıda partiliyle birlikte burada seçim ofisinin açılışını yapan Beştaş, akşam saatlerinde de sosyal medya hesaplarından, "Palandöken Seçim büromuzu açtık. İlgin, sıcaklığın için teşekkürler Palandöken" paylaşımı yaptı. Açılışını yaptığı yerin "Palandöken" olduğunu zanneden Beştaş'ın bu paylaşımı, herkesi üstüne güldürdü!

Beştaş'ın paylaşımını eleştiren çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, "Daha aday olduğu şehri tanımıyor ama gelmiş aday olmuş. Komik olma Meral hanım, önce Erzurum'u tanı, gittiğin yerleri de bilenlere danış da kimseyi üstüne güldürme" sözleriyle alaycı ifadelerle tepki gösterdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.