Gündem Haber Girişi : 26 Mart 2017 12:24

Hayır çıkarsa istifa edecek mi? Bahçeli'den cevap!

Hayır çıkarsa istifa edecek mi? Bahçeli'den cevap!
MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Referandumda 'Hayır' çıkarsa Bahçeli gider" yorumlarına "Bana ne oluyor peki?" tepkisini gösterdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, "Evet çıkarsa Kılıçdaroğlu, 'Hayır' çıkarsa Bahçeli gidecek" iddialarıyla ilgili olarak,
"Referandum sonunda siyasi liderler niye gitsin? Haydi diyelim ki Kemal Kılıçdaroğlu, "Hayır" kumpanyasının başını çekiyor. 6 grup var, onun başını çekiyor. Bu kumpanya sonrasında beklenen olmasa belki birileri der ki: "Sen bu kumpanyada başarılı olamadın." Öbürü de Adalet ve Kalkınma Partisi. Onlar da "Evet" kumpanyasını yürütüyor. Bana ne oluyor peki? Benden ne istiyorlar, değil mi?" dedi.

'HAYIR' FARKI

DHKP-C olsun, PKK, FETÖ olsun, onların "Hayır"ıyla, siyasi partilerin bünyesinde yer alanların "Hayır" demeleri arasındaki farkı koymak lazım. Oradaki "Evet" ile "Hayır" barışık olmalıdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.