Spor Haber Girişi : 07 Haziran 2024 18:33

Hakan Kutlu'dan mutlu eden imza...

Hakan Kutlu'dan mutlu eden imza...
Erzurumspor ile yeniden yola devam edip etmeyeceği merak konusu olan teknik direktör Hakan Kutlu'nun mavi beyazlı kulüp ile anlaştığı resmen açıklandı...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurumspor FK ile geride bıraktığımız son iki sezonda olağanüstü başarılar elde eden teknik direktör Hakan Kutlu, yeniden mavi beyazlı ekip ile sözleşme imzaladı. Kutlu'nun taraftarları 'mutlu' eden imzası Erzurumspor FK'nun resmi hesabından duyuruldu. 

 

Teknik direktör Hakan Kutlu'nun önümüzdeki yıl için Erzurumspor ile yeniden anlaşması, camiayı heyecanlandırdı. Kutlu'nun imza haberini "Transfer tahtasının açılışının müjdesi" olarak yorumlayan taraftarlar, "Hakan Kutlu resmi sözleşme imzaladığına göre, transfer tahtası kesin olarak açılacak demektir. Zira, transferler ve tahta noktasında garanti görmeden Hakan Hoca'nın sözleşmeye imza attığını düşünmüyoruz" sözleriyle değerlendirdiler. 

 

Erzurumspor'un sosyal medya hesaplarından yapılan bilgilendirmeye göre, teknik direktör Hakan Kutlu, bugün Kulüp Başkanı Ahmet Dal ile biraraya geldi. Erzurum’da ve Erzurumspor’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ve hedeflerinin olduğunu belirten Hakan Kutlu, görüşme sonrasında resmi sözleşmeyi imzaladı.

Başkan Ahmet Dal da Hakan Kutlu ve ekibi ile yeniden anlaştıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Kendisiyle yapacağımız, ulaşacağımız hedeflerimiz var. Bu hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz" dedi.

 

Teknik Direktörür Hakan Kutlu ile Başkan Ahmet Dal'ın önümüzdeki günlerde Erzurum’da yönetim kurulunun da katılacağı bir basın toplantısı düzenleyeceği de duyuruldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.