Politika Haber Girişi : 14 Mart 2023 21:00

Gazeteci Çakır, MHP'den aday adayı oldu...

Gazeteci Çakır, MHP'den aday adayı oldu...
Erzurum basınının sevilen kalemlerinden Mehmet Musa Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Erzurum milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Anadolu Basın Birliği Erzurum Şube Başkanı ve Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi'nden (MHP) Erzurum milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu. 

 

Bugün sabah saatlerinde MHP Genel Merkezi'ne giderek Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret eden ve sonrasında da adaylık başvurusunu yapan gazeteci Mehmet Musa Çakır, aday adaylığı başvurusunu şu sözlerle duyurdu: "Münafıklar, riyakârlar, fasıklar, fitneci ve fücurlar bilsin ki; Lidere sadakat ve itaat, bizde en büyük Devlettir! Ve Devlet kuşkusuz millet içindir… 

Şehrimize hizmet muradıyla 14 Mayıs’taki seçimler için biz de yola çıktık, milletvekili aday adaylığı için başvurumuzu yaptık. Mevlam utandırmasın.

 

Öte yandan gazeteci Mehmet Musa Çakır'ın aday adaylığı Erzurum basınında memnuniyetle karşılandı. Erzurum basınının sevilen isimleri arasında yeralan Mehmet Musa Çakır'ın adaylığını destekleyen gazeteciler, "TBMM'de medya temsilcilerinin sayısının artması, sorunlarımızın çözümü için çok büyük faydalar sağlayacaktır. Mehmet Musa Çakır'ın önce listeye girip, sonrasında da seçilerek basını temsilen Meclis'e gitmesini canı gönülden destekliyoruz"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.