Spor Haber Girişi : 02 Şubat 2024 17:06

Futbolculardan Sekmen'e teşekkür...

Futbolculardan Sekmen'e teşekkür...
Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor FK’nün Pazar günü Erzurum’da oynayacağı kritik Şanlıurfaspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor FK Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurumspor FK’nün Pazar günü Erzurum’da oynayacağı kritik Şanlıurfaspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolcularla biraraya geldi. Kulüp Başkanı Ahmet Dal’ın da bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen futbolcu ve teknik heyeti son haftalarda alınan başarılı sonuçlardan ötürü kutladı, Şanlıurfaspor maçında başarılar diledi. 

 

Erzurumspor’un her zaman yanında olduğunu ve bundan sonra da desteğinin artarak devam edeceğini açıklayan Başkan Sekmen, “Hepinizle birlikte önümüzdeki 5 yıl tarih yazacağız” dedi. 

BAŞKAN SEKMEN: HEPİNİZLE GURUR DUYUYORUZ

Kulüp Başkanı Ahmet Dal, teknik direktör Hakan Kutlu ve futbolcuları tek tek kutlayan ve “Oynadığınız futbol, ortaya koyduğunuz mücadele hepimizi gururlandırıyor" diyen Başkan Sekmen, şunları söyledi: Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak işimizin bitmediğini de söylemem gerekiyor. Şanlıurfaspor maçı da bu anlamda çok ama çok önemli. Bu maçı da kazasız bir şekilde atlatacağınıza inanıyorum. Sonrasında da Altay maçına daha iyi şartlarda hazırlanabilmeniz için hepinizi Ankara’ya kampa göndereceğiz. Sizlerin rahatı için ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız...  

KAPTAN YUMLU: DESTEKLERİNİZ BİZE GÜÇ VERİYOR

Takım kaptanı Mustafa Yumlu da, takıma katkılarından dolayı Başkan Sekmen’e teşekkür ederek, tüm futbolcuların imzasının bulunduğu forma hediye etti. Takım olarak Başkan Sekmen’in desteklerini unutmalarının mümkün olmadığını söyleyen Yumlu, “Her anımızda bizimle oldunuz, bizi hep desteklediniz. Maddi ve manevi olarak sürekli yanımızda olduğunuzu bilmek bizlere çok büyük güç verdi. Bu nedenle takım arkadaşlarım adına size teşekkür ediyorum” dedi. 

SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Kaptan Mustafa Yumlu ve futbolcular, birkaç gün önce doğum günü olan Başkan Sekmen’e de sürpriz bir doğum günü kutlaması yaptı. Başkan Sekmen ile birlikte doğum günü pastasını kesen futbolcular, Şanlıurfaspor’u mağlup ederek, 3 puanı Başkan Sekmen’e hediye etmek istediklerini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.