Gündem Haber Girişi : 10 Mayıs 2014 16:47

ETSO'dan trafik haftası kutlamalarına destek...

ETSO'dan trafik haftası kutlamalarına destek...
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), bu yıl 10-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında kutlanan, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliklerine destek verdi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO), bu yıl 10-12 Mayıs 2014 tarihleri arasında kutlanan, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinliklerine destek verdi. 
Hafta nedeniyle tertip komitesi tarafından düzenlenen etkinlikler, Havuzbaşı'ndaki Atatürk anıtında gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Etkinlikler daha sonra Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Palerium Alış Veriş Merkezi'nde devam etti. Burada, etkinliklere katılan kurumlar tarafından açılan stantlar, korteje katılan protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından gezildi.
Etkinliğe destek veren ETSO'nun standında ziyaretçilere bloknot ve trafikle ilgili bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. ETSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Şevket Demir ve Genel Sekreter Harun Delibaş, ETSO standını ziyaret eden Vali Yardımcısı Naci Aktaş, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile diğer protokol üyeleri ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.