YAŞAM Haber Girişi : 24 Haziran 2022 17:53

ERZURUM'UN KADAYIF DOLMASINI TANITIYORLAR

ERZURUM'UN KADAYIF DOLMASINI TANITIYORLAR
Erzurum'un önemli lezzet duraklarından biri olan Tatlıcı Okkeş Usta sahibi Nazım Bozkurt ve firmanın reklam yüzü, ünlü tiyatrocu Cumhur Seval, gönüllü kültür elçiliği yapıyorlar.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ve yüzü aşkın kişiye istihdam sağlayan, Tatlıcı Okkeş Usta Sahibi Nazım Bozkurt ve firmanın reklam yüzü, Teyo Emi tiplemesiyle, ünlenen, oyuncu Cumhur Seval, yaptıkları paylaşımlarla tıklanma rekorları kırıyor. 

 

Merkezi Erzurum'da olan, Paris, Elazığ, Malatya'da da şubeleri bulunan Tatlıcı Okkeş Usta  sahibi Nazım Bozkurt ve Cumhur Seval, istanbulda önemli lezzet duraklarını ziyaret ederek, Erzurum'un kadayıf dolmasını ve Oltu Taşı tespihini tanıttılar. Master Chef Türkiye programına katılan ve ünlenen Anadalı Şirdancı Mehmet'in Restourantını ziyaret eden, Bozkurt ve Seval, Şırdancı Mehmet'e kadayıf dolması ikram edip, oltu taşı tespih hediye ettiler. 

 

Yaptıkları ziyaretleri sosyal medya hesaplarından paylaşan ikili, çiğ köftesiyle ünlü ve internette fenomen olan videolarıyla ünlenen Ali ustaya'da kadayıf dolması yedirdiler. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.