Politika Haber Girişi : 07 Ocak 2024 15:49

Erzurum siyasi tarihinde bir ilk...

Erzurum siyasi tarihinde bir ilk...
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün 11’i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Erzurum tarihinde bir ilk gerçekleşti. Mevcut Başkan Mehmet Sekmen üçüncü kez aday gösterildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Haliç Kongre Merkezi’nde 11’i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıkladı. Düzenlenen program Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasıyla başladı. Daha sonra ise İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Bursa, Denizli, Balıkesir, Aydın, Samsun, Erzurum, Muğla, Ordu büyükşehir, Giresun, Elazığ, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Artvin’in belediye başkan adayları açıklandı.

 

 

Erzurum'da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı, Yeniden Mehmet Sekmen oldu. İki dönemdir Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mehmet Sekmen, üçüncü kez aday gösterilerek, şehrin siyasi tarihinde de bir ilki gerçekleştirmiş oldu. 

 

Yaptığı başırılı çalışmalarla adından söz ettiren ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Büyükşehirler arasında bütçesini yatırıma en fazla ayıran Belediye olma ünvanını da taşıyor. Çeşitli defalar Türkiye'nin en başarılı Belediye Başkanı ödülünü de alan Mehmet Sekmen araştırma şirketlerin şehirde yaptığı memnuniyet anketlerinde de zirvede yer alıyor. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.