Gündem Haber Girişi : 17 Temmuz 2021 17:28

Erzurum ekonomisi darbe almıştır...

Erzurum ekonomisi darbe almıştır...
Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Eş, ''Memleket Partisi olarak bizler, iktidarın verip tutulmadığı tüm sözleri, yerine getirmek için varız!” dedi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Eş, ''Memleket Partisi olarak bizler, iktidarın verip tutulmadığı tüm sözleri, yerine getirmek için varız!” dedi.

Eş açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

 

Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı yazılı açıklamada Eş; “Cumhurbaşkanı Erdoğan Erzurum'a gelmeden günler önce, şehir şantiyeye döndü. Yıllardır şeritleri silinmiş asfaltlar boyandı, asfaltı perişan halde olan yollara asfalt döşendi. 15 dakikalık mesafeye 1 saate gitti Yurttaş. Cumhurbaşkanı gelmese bu hizmetleri yapmak zorunda olan belediye, yıllarca yapmayacak mıydı? İktidar Partisi halka hizmet kavramını gayet yanlış anlamış olmalı ki, bu fotoğraf ortaya çıktı. Yurttaş bu rencide edici tabloyu hiçbir zaman unutmayacak!” 

Üniversite Yönetimi Derhal istifa etmelidir!

“Atatürk Üniversitesine bir çok Cumhurbaşkanı ve Başbakan ziyarette bulundu. Celal Bayar, Adnan Menderes ve Erzurum mebusu Rıfkı Salim Burçak üniversiteyi açtıklarında bile, o dönem İktidar olan Demokrat Partinin bayrakları asılmamıştır. Türk Bayrağı altında temeli atılmış ve açılışı yapılmıştır. Yarın iktidar değiştiği zaman bunun hesabı sorulacaktır. Türkiye Cumhuriyeti Üniversitelerine hiç olmadığı kadar siyaset bulaşmış, eğitim sistemi iflas etmiştir.” 

Erzurum Ekonomisi Darbe Almıştır!

“Bayram öncesi kapatılan yollar ve tadilatlar yüzünden şehir halkı kısıtlı şartlarda alışveriş yapmış, esnaf mağdur olmuştur. Berbat ekonomi ve Pandemi şartlarında büyük darbe alan esnafımız bu son darbe ile bayram üstü siftah açmadan dükkanını kapattı. Elinizi vicdanınıza koyun, Yurttaş size ne kötülük etti de bu zulmü reva görüyorsunuz. Günlerdir Ohal şartlarında yaşıyor şehir halkı.” 

 Uzun Zaman Önce Açılmış yerlerin Açılışını yapmak hizmet değildir!

“Açılışı yapılıyor denilen yerler, uzun zaman önce açılmış ve kullanıma başlanmıştır. İnsanları kandırarak günü birlik siyasetlerle ülke yönetilmez. İstihdam sağlayan kaç tane fabrika açılışı yapıldı? Erzurum'a müjde veriyorum diyerek Kıbrıs'ta bayram tatili yapacağını söyledi Cumhurbaşkanı. Daha önce verilen sözler de havada kaldı yine. Memleket Partisi olarak bizler, iktidarın verip tutulmadığı tüm sözleri, yerine getirmek için varız!” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.