Gündem Haber Girişi : 27 Ocak 2021 16:57

Erzurum’da Sarı Buğday Ekmeği revaçta

Erzurum’da Sarı Buğday Ekmeği revaçta
Yenişehir’de hizmet veren Amcabey-2 fırını raflardaki ekmek çeşitliliğine Sarı Buğday Ekmeğini de ekledi. Yaklaşık 1 ay önce vatandaşın lezzetine sunulan ekmek bugün yok satıyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Yenişehir’de hizmet veren Amcabey-2 fırını raflardaki ekmek çeşitliliğine Sarı Buğday Ekmeğini de ekledi.  Yaklaşık 1 ay önce vatandaşın lezzetine sunulan ekmek bugün yok satıyor.

 

Her saat çıkardığı sıcak ekmek ve poğaça çeşitleriyle dikkatleri çeken Amcabey-2 ekmek fırınında yaklaşık bir ay önce üretimine başlanan Sarı Buğday Ekmeği de vatandaştan tam not aldı. Doğal bir şekilde üretilen ve üretimi esnasında gübre kullanılmayan bir buğday türü olan Sarı Buğday, kısa sürede Erzurumluların damak tadına hitap etti ve tam not aldı.

Sarı Buğday Ekmeğinin Faydaları Nelerdir?

Bu yüksek kaliteli buğday türünden elde edilen ekmeklerin insan sağlığı üzerinde de olumlu etkileri bulunuyor. Tam da bu sebeple her geçen gün daha fazla insan bu lezzetli ve sağlıklı ekmek türünü tercih etmeye başladı. Bu faydaların bazılarını şu şekilde sıralayabiliriz: -Bağışıklık sistemini güçlendirir. -Tokluk hissi vererek kilo vermeye yardımcı olur. -Lif oranı yüksek olduğu için küçük bir porsiyonla bile günlük ihtiyacı karşılayabilir. -Kan dolaşımını hızlandırır ve sağlıklı gelişime destek olur.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.