Gündem Haber Girişi : 09 Mart 2024 14:35

Erzurum'da Gazeteciler Musa Çakır dedi

Erzurum'da Gazeteciler Musa Çakır dedi
Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde, üyelerin oylarıyla Genç Gazeteci Musa Çakır, EGC'nin yeni başkanı oldu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Başkanı Genç Gazeteci, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır oldu. 

 

Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde, Erzurum'da gazeteciler Musa Çakır'ı tercih etti. Diğer aday yalnızca 19 oy alabildi. 

 

 

 

 

 

 

Seçim sonrası bir açıklama yapan Çakır, " Cemiyetimize bu güne kadar hizmet etmiş, bütün Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla geliyoruz. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Herkesi EGC çatısı altına bekliyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.