Gündem Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 00:14

Erzurum'da adaklık kurbanın tek adresi...

Erzurum'da adaklık kurbanın tek adresi...
Erzurum'da adaklık kurbanın tek adresi olan Erzurum Adakcısı, hijyenik ortamda kesim, paketleme ve adrese teslim hizmetiyle farkını ortaya koyuyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'da adaklık kurbanın tek adresi olan Erzurum Adakcısı, hijyenik ortamda kesim, paketleme ve adrese teslim hizmetiyle farkını ortaya koyuyor.

 

 

Yıldızkent Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi Yeni Tokilerin üst kısmındaki çiftliğinde adaklık kurban satışına başlayan Sinan Çelik, kısa sürede hayvan sayısını Bin'in üzerine çıkararak Erzurum, ilçeler ve çevre illere de hizmet vermeye başladı. Uygun fiyat, hijjyenik ortamda kesim ve adrese teslim uygulaması ile hizmet verdiklerini belirten Çelik, '' Bir yılda kurbanlık sayısının bu kadar artması işimizi ne kadar doğru yaptığımızın bir göstergesi. Gerek adaklık kurban, gerekse gelin koçu gibi talepleri en iyi şekilde karşılıyoruz. İsteyen adaklık kurbanını alıp götürüyor, istyen de çiftliğimizde hijyenik ortam da kesimini yaptırıyor. Teslim edilmesi gereken adreslere de paketleyip kendi ellerimizle teslimanıtını gerçekleştiriyoruz''dedi.

 

 

Kurban bayramı için de tüm hazırlıkların tamamlandığını ifade eden Sinan Çelik, '' Kendi yaylalarımızda beslenen kurbanlık koyunların da satışına başladık. Uygun fiyata kurbanlık almayı düşünen tüm vatandaşlarımızı çiftliğimize bekliyoruz'' diye konuştu. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.