Politika Haber Girişi : 20 Nisan 2023 18:18

Erzurum’a CHP mührünü vuracağız

Erzurum’a CHP mührünü vuracağız
İftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu…

EKSİ25HABER / ERZURUM - İftarda basın mensuplarıyla bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Erzurum Milletvekili Adayı Dr. Ayhan Koç, seçim çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu…

 

Erzurum’a CHP mührünü vuracağız

 

CHP Erzurum 1. Sıra Milletvekili Adayı Ayhan Koç, dün iftar yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. 14 Mayıs’tan sonra Erzurum’da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirten Koç, ‘’CHP kazanacak. Kısa sürede şehrimizdeki değişim ve dönüşümü herkes görecek.’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

 

HEDEFİMİZ REFAHA ULAŞMIŞ BİR ERZURUM

Milletvekili adayları Murat Ozan, Serhat Can eş ve İl Başkanı Suat Dülger’in de katıldığı iftar yemeğinde, 40 yaşına kadar Erzurum’da kaldığını, İstanbul’da da Erzurumlu gibi yaşadığını ifade eden Dr. Ayhan Koç, ‘’ Hem Erzurum’dan TBMM’ye Milletvekili göndereceğiz, hem de 13. Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu seçeceğiz. CHP iktidarında tarım ve hayvancılıkta zirve yapmış, Turizm’de patlama yapmış ve ekonomide refaha ulaşmış bir Erzurum’da hep birlikte yaşayacağız.’’ dedi.

 

 

 

 

 

 

DERSİNE ÇOK İYİ ÇALIŞMIŞ BİR EKİBİMİZ VAR

 

Hınıs’tan İspir’e, Çat’tan Şenkaya’ya kadar CHP’ye olan ilginin 14 Mayıs’ta sandığa yansıyacağını belirten Koç, ‘’ İl Başkanımız, teşkilatlarımız, Millet ittifakının tüm paydaşları el ele çalışıyoruz. Şehrimizin sorunlarını da bu sorunların nasıl çözüleceğini de çok iyi biliyoruz. Dersine çok iyi çalışmış bir ekip var. Ve bu ekip Erzurum’da yıllar sonra bir ilki gerçekleştirecek. Allah’ın izniyle menzile ulaşacağız.’’diye konuştu.

 

 

 

 

20 YILDA YAPAMADIKLARINI 3 YILDA HAYATA GEÇİRECEĞİZ

 

AK Parti iktidarının 20 yılda ülkeyi yoksullaştırdığını ve söz verdiği yatırımları hayata geçiremediğini de söyleyen Koç, ‘’ Hızlı Tren ve hafif raylı sistemi bu şehre biz kazandıracağız. Yeni bir stadyumu biz yapacağız, atıl halde bulunan spor tesisleri bizim projelerimizle yeniden çalışmaya başlayacak. Yarım kalan tünelleri biz tamamlayacağız. Erzurum 20 yıl önce olduğu gibi yine Doğu’nun Paris’i olacak’’ şeklinde konuştu.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.