Politika Haber Girişi : 15 Kasım 2021 13:33

Elmalı: Lütfü Türkkan'ın kullandığı küfür ne kendisine ne de partisine yakışmamıştır

Elmalı: Lütfü Türkkan'ın kullandığı küfür ne kendisine ne de partisine yakışmamıştır
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı, gazetecilerin Lütfü Türkkan'la ilgili sorduğu soruya, “İYİ Parti’den beklediğimiz etik ilkelere uygun davranmasıdır." dedi...

EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Elmalı, İYİ Parti'li Lütfü Türkkan’ın şehit kardeşine ettiği küfürle ilgili  gazetecilerin sorularını yanıtladı. Elmalı, “ Türkiyese siyaset dilini değiştirmeli, Ne yazık ki siyaset dili bu gün itirariyle nezaketten uzak, nobran bir dil. Türkiye Değişim Partisi olarak Liderimiz, Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül, siyaset dilini kullanma anlamında bütün genel başkanlara önrek olmalı. Bu notu düştükten sonra, İYİ Partili Lütfü Türkkan'ın kullandığı küfür ne kendisine ne de partisine yakışmamıştır. Bırakın şehit yakınını her kim olursa olsun, kullanılar dil milletimizi incitmiştir. İYİ Parti’den beklediğimiz etik ilkelere uygun davranması. Bu işe karışan milletvekilinden etik ilkelerin gereğini yerine getirmesi, kamu vicdanını bu şekilde sakinleştirmesini, istifa etmesini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.