Politika Haber Girişi : 22 Aralık 2021 12:21

Elmalı, Erzurumlu şehit annesinin isteğini geri çevirmedi...

Elmalı, Erzurumlu şehit annesinin isteğini geri çevirmedi...
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, şehit annesinin isteğini geri çevirmedi. Şehit Muhammed Ferdi Gültekin adına yapılan kütüphanenin iç tefrişatını yaptırıyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında " Biz HDP'nin örtülü yada resmi içinde olduğu hiç bir ittifakta yer almayız. Bunu defalarca belirttik. Bir kez daha altını çizmek isterim. Konjenktör ne olursa olsun, hudut bayrak ve vatanbirliği de bizim partimiz için çok önemli." çıkışıyla memleketi Erzurum'da takdir toplayan Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, Erzurumlu şehit annesinin isteğini geri çevirmedi. 

Erzurum gezisi sırasında ziyaret ettiği, Şehit Muhammed Ferdi Gültekin, annesi Nesrin Güntekin'in kendisini arayarak, evladının adını taşıyacak, Zübeyde Hanım İlkokulunda yapılacak olan kütüphane için kendisinden destek istediğini belirten Elmalı, " Şehidimizin emanetinin talebi bizim için emirdir. Erzurum ziyaretimizde, şehidimizin annesini ziyarete gitmiş telefonumu vermiştim. Kendisi beni arayarak, 'Evladımın adına,  hatırasını yaşatmak için,  Zübeyde Hanım ilköğretim okulun kütüphanesi yapılıyor. Kütüphanenin iç donanımını siz yaptırır mısınız?'  dedi. Annemizin bu talebini hemen kabul ettik.  Ne mutlu bana ki böyle bir hayır yapmak bize nasip oldu. Bu anlamda Şehidimizin emaneti annemize çok teşekkür ediyorum.  Şehit aileleri, bu toprakların vatan olarak kalması için canını vermekten sakınmayan şehitlerimizin bizlere emanetidir. Hemşerim Şehit Uzman Çavuş Muhammed Ferdi Güntekin'in eli öpülesi annesi artık bizimde annemizdir, ben de onun artık bir evladıyım. Bu vesile ile şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.