Politika Haber Girişi : 29 Aralık 2021 14:13

Elmalı: Erzuru'da da Türkiye'de de değişimin vakti gelmiştir...

Elmalı: Erzuru'da da Türkiye'de de değişimin vakti gelmiştir...
Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, yaptığı yazılı açıklamada hükumete yüklendi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erzurumlu Avukat Ebubekir Elmalı, yaptığı yazılı açıklamada hükumete yüklendi. “ Erzurum’da yerelde ve genelde 20 yıldır İktidar olanlar, şehre ne kattılar?” diye soran Elmalı, “ Erzurum’da da Türkiye’de de değişimin vakti gelmiştir.” dedi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı’nın açıklaması şöyle; “ Erzurum tarihin her döneminde, vatanına milletine bağlı, üzerine düşen sorumluluk neyse fazlasıyla yerine getirmiş, Cumhuriyetin temellerinin atıldığı kadim bir şehir. Bu şehirde 20 yıldır yerel ve genelde iktidar olanlar, bu kadim şehre ne kattılar? 20 yıl önce sorun olan ve bu gün gelinen noktada çözülmüş ne var? Erzurum’da gençlerimiz işsiz ve işsizlik her geçen gün artıyor. Erzurum’da göç alıp başını gitmiş. Nüfus günden güne eriyor. Sanayi yok, kış turizmi beklenen seviyede şehre katma değer sağlamıyor. Tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiş. Bu gün gelinen noktada hala arazi toplulaştırılması yapılamamış. Erzurum’a özel bir kültür ırkı yapılamamış. Dünyaya et ihraç eden Erzurum’da bu gün gelinen noktada restaurantlar Balıkesir’den, Bursa’dan et getiriyorlar. Şehrin ekonomisi Üniversite okumak için gelen öğrencilerin yapacağı harcamaya bağlı. Erzurum’da bir çok işletme iflasın eşiğine gelmiş durumda. 20 yıllık iktidarın şehre katamadıklarını ben yazdım, kattıklarını da  onlar söylesinler. Artık Erzurum’da da Türkiye’de de değişimin vakti gelmiştir.” dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.