Gündem Haber Girişi : 17 Ekim 2017 14:10

Elazığ'ın zirvesinde 5 yıldızlı konfor

Elazığ'ın zirvesinde 5 yıldızlı konfor
Elazığ'da yeni hizmete açılan Windy Hill Hotel & Spa beş yıldızlı oteli yerli ve yabancı turistlere hizmete vermeye başladı. Elazığ merkezinde yer alan otel, misafirlerine tüm ayrıcalıkları yaşatıyor.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Elazığ'da yeni hizmete açılan Windy Hill Hotel & Spa beş yıldızlı oteli yerli ve yabancı turistlere hizmete vermeye başladı. Elazığ merkezinde yer alan otel, misafirlerine tüm ayrıcalıkları yaşatıyor.

ELAZIĞ'A BİRDE WİNDY HİLL'DEN BAKIN

Elazığ'ın tarih ve doğasıyla doğunun en güvenli güzel şehirlerin başında geldiğini belirten Windy Hill & Spa Oteli Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dal ''Güler yüzlü, gönül zenginliği olan ve yabancıyı seven bu güzel şehrimize 5 yıldızlı bir otel ve spa merkezi kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Otelimiz 101 odalı. Kral dairesinden tutun balayı suitine ve standart odalara kadar her şey en ince detayına kadar düşünülmüş. Otelimizde ayrıca her türlü toplantı ve balo salonlarına uygun şekilde modern bir şekilde tasarladık'' dedi

KENDİNİZİ EVİNİZDE HİSSEDECEKSİNİZ

Elazığ'ın tarihi turistik bakımından zengin bir şehir olduğunu belirten Dal ''Şehrimizi görmek ve tanımak isteyen yerli ve yabancı turistleri en güzel şekilde ağırlamak istiyoruz. Dünyanın farklı ülkelerinde bilhassa Avrupa'da yaşayan binlerce Elazığlı hemşerimiz var. Onları ve yabancı komşularını otelimizde ağırlamaktan onur duyarız. Biz Elazığlılar olarak şehrimize gelen yabancı misafirlerimizi gönülden ağırlarız. Elazığ merkezinde yer alan otelimiz, Avrupa standartlarında hizmet veriyor'' dedi.

Etiketler : ELAZIĞ OTEL
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.