Gündem Haber Girişi : 14 Nisan 2023 16:45

Düzgün'ün en büyüğü Dadaşkent'te açıldı

Düzgün'ün en büyüğü Dadaşkent'te açıldı
Erzurum'un milli sermayedeki gururu Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'un milli sermayedeki gururu Düzgün Market, AVM konseptindeki 23’ncü ve en büyük şubesini Dadaşkent'te açtı. Cuma namazı sonrasında gerçekleştirilen açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Ticaret ve Sanai Odası Başkanı Saim Özakalın, İl Emniyet Müdürü Levent Tuncer ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılışa özel yapılan indirimler nedeniyle vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün, açılışa özel olarak yapılan tüm şubelerde gerçekleştirilen indirimin bayrama kadar devam edeceğini söyledi. 

Erzurum'un önemli marka değerlerinden bir olan Düzgün Marketler Zincirinin en büyük mağazası Dadaşkent'te açıldı. AVM Konseptiyle hizmet verecek olan market açılışında konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Erzurum'un marka değerlere ihtiyacı var. Erzurum'da önemli sayıda istihdam sağlayan Düzgün marketler zinciri şehre sağladığı katma değerle bizleri memnun ediyor. Aile şehrin her sosyal meselesinde de taşın altına elini koyuyor. Bu manada kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

Erzurum'da yeni bir yatırıma imza atmanın gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Düzgün marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün. "1962’de evin bir odasında satış yaparak başlayıp, şehrine hizmet veren bir zincire dönüşme hikayemizde, bu yeni atılımın heyecanını hemşehrilerimizle paylaşmak istiyoruz.

Halkımıza daha iyi hizmet vermek ve yaygınlaşma yolunda büyüme stratejileri doğrultusunda; 23. ve en büyük şubemizi açıyoruz. Erzurum her hizmetin en iyisini hak ediyor. Bizlerin marka değeri olma noktasında destekleyen bütün hemşerilerimize şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. 

 

Konuşmaların ardından dualarla açılışı gerçekleştirilen 23 şube ili konuşan iş insanı Ömer Düzgün, "Bu yeni şubemizde, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve bölgedeki müşterilerimize daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. 50 kişinin istihdam edileceği yeni şubemiz sadece Dadaşkent’in değil, tüm Erzurum’un yerli ve güvenilir alışveriş merkezi ihtiyacını karşılayacak. Müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için modern tasarıma sahip olan şubemiz, bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olacaktır. Düzgün Marketçilik olarak, müşteri memnuniyeti stratejisini hep ön planda tuttuk. Bu önceliğimiz doğrultusunda sizlere daha yakın olmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz'' diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.